1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřické prokletí pokračuje, Neratovice-Byškovice doma těsně prohrály


Branky


0

Neratovice-Byškovice vstupovaly do utkání s vědomím, že oba dva loňské zápasy proti Litoměřicím prohrály, a v domácích utkání chtěli před svými fanoušky špatnou sérii protrhnout. Ve druhém poločase byli domácí hráči lepší, jenže se jim na rozdíl od soupeře nepodařilo vstřelit gól a to nakonec rozhodlo o osudu utkání, v němž Litoměřice potřetí v řadě zvítězily, tentokrát 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Neratovicích se hrál od úvodních minut pohledný fotbal

Lepší vstup do utkání měly domácí Neratovice, které mohl poslat do vedení po kombinaci s Martinem Ptáčkem kanonýr Josef Kozák, jenže v dobré pozici bránu přestřelil. Pět minut na to se poprvé v zápase měnilo skóre, jenže na opačné straně, než by si domácí fanoušci přáli. Jakub Novotný se po skvělé kombinaci na levém křídle řítil sám na bránu a v 21. minutě samostatný únik zakončil přesnou střelou k tyči.

 

Inkasovaná branka domácím fotbalistům paradoxně pomohla, protože se okamžitě ještě více tlačili směrem kupředu a za necelé tři minuty se mohli radovat z vyrovnávacího gólu, střelu Martina Ptáčka ale dokázal na brankové čáře odvrátit do bezpečí jeden z hostujících obránců. Poté se ke slovu dostaly opět Litoměřice, které si v závěru poočasu vytvořili slušnou příležitost, domácí ji však dokázali přečkat a těsně před přestávkou vyrovnali na 1:1, když se po krásné narážečce prosadil Václav Vorasický.

Neratovice po přestávce předvedly touhu po vítězství

Do druhé poločasu šli hráči Neratovic s tím, že se pokusí strhnout vedení na svou stranu a otočit tak dosavadní průběh zápasu. Ve velmi slibné šanci se ocitl skvěle hrající Martin Ptáček, ale brankář Petr Pechatý dokázal jeho střelu skvělým zákrokem vyrazit. Vzápětí měl příležitost Josef Kozák, který se ocitl po krásné kombinaci tváří v tvář brankáři hostů, v rozhodující chvíli si ale míč příliš předkopl a ze slibné šance nebylo rázem nic.

 

Po sérii dobrých šancích poté přišla necelých dvacet minut před koncem chyba, po které Litoměřice podnikly rychlý protiútok a po nešťastném Malinově zákroku a teči obránce Michala Chládka se zakončení Ladislava Berana od tyče odrazilo do brány. Smolný gól rozhodl o další porážce domácích Neratovic, kterým se proti Litoměřím v poslední době zkrátka nedaří. Litoměřice si odvezly domů tři body po výhře 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér FK Neratovice-Byškovice): „Sehráli jsme docela slušný zápas. Myslím, že jsme nebyli horším týmem a nezasloužili si prohrát, ale bohužel nám nebylo přáno. Vypracovali jsme si několik slušných příležitostí, ale dokázali jsme využít pouze jednu. Na druhou stranu jsme se opět nevyvarovali individuálních chyb a ty soupeř dokázal potrestat.“




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - R. Šulc [-] , P. Jína [-] - M. Rejman [-] (79. J. Chrdle [-] ) , M. Ptáček [-] (74. J. Moravec [-] ) , M. Chládek [-] (85. L. Lelek [-] ) , M. Lovíšek [-] , R. Kokoška [-] - J. Kozák [-] - V. Vorasický [-] , P. Málek [-]

FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - F. Svoboda [-] , L. Beran [-] , M. Novotný [-] , J. Hála [-] - M. Macháček [-] (90. M. Horváth [-] ) , M. Pokorný [-] (73. M. Rapavý [-] ) , J. Novotný [-] (68. J. Dolejška [-] ) , J. Seidl [-] - V. Pavlíček [-] , L. Krejza [-] (82. M. Suchý [-] ) -

ŽK: 64. L. Krejza , 87. J. Dolejška .
Hráči zápasu: M. Ptáček , J. Kozák - P. Pechatý .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rejžek Pavel - NĚMEC Václav, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.