P. Němeček 35. (p.)
M. Barták 41.
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvaly před domácím publikem získaly tři body, Vilémov odjel domů s prázdnou


Branky


35. P. Němeček (p.) , 41. M. Barták
0

Vilémov poprvé v historii klubu zavítal na hřiště Úval, které mohou pochlubit pěkným areálem.V tipovací soutěži byla hlavní výhra šestikilová uzená šunka a v udírně bylo kromě klobás i uzené maso nebo libový bůček. Hosté přicestovali do Úval s velkým početem fanoušků, ti však viděli mdlý výkon svého týmu, po kterém se domácí Úvaly radovaly z vítězství 2:0, zatímco Vilémov utrpěl zbytečnou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vilémov doplatil na neproměňování šancí

Na první šanci utkání se čekalo do dvanácté minutě, kdy se po dlouhém autovém vhazování Úval dostal k pokutovém území k hlavičce Petr Němeček a jeho následný pokus skončil těsně vedle Vaňákovi brány, zatímco na opačné straně hřiště po téměř dvaceti minutách zahrozil Vilémov, když se nádhernou střelou ze střední vzdálenosti prezetnoval Karel Kaňkovský, jeho pokus ale zneškodnil pozorný Václav Marek.

 

Za další pět minut předvedli hosté z Vilémova nádhernou kombinační akci, když míč putoval po sobe Kopřiva, Krasnický a Demčenko, jehož následnou střelu zastavil brankář Václav Marek a blýskl se dalším skvělým zákrokem. Domácí přežili dvě slibné příležtitosti soupeře a po půlhodině hry čelili další, když Karel Kaňkovský po Demčenkově centru napřáhl k pohotovému voleji, ten však zablokoval jeden z obránců Úval.

 

Ve fotbale někdy platí pravidlo "nedáš, dostaneš!", které se určitě promítlo v hlavách hráčů Vilémova poté, co krátce po šanci Karla Kaňkovského inkasovali gól. Domácí fotbalisté Úval podnikli rychlý protiútok, po kterém Krasnický zahrál v pokutovém území ve skluzu nešťastně rukou a byla z toho penalta, kterou bezpečně proměnil Petr Němeček, na jehož gól pět minut před přestávkou navázal po dalším rychlém protiútoku Marek Barták, který zamířil přesně k tyči.

Úvaly se po přestávce musely o výsledek strachovat

Krátce po začátku druhého poločasu předvedli domácí fotbalisté ojedinělou chybu, která je mohla stát dvoubrankové vedení, zatímco Vilémov se mohl rychle vrátit zpět do zápasu, jenže Vladimír Jindřich tváří v tvář Václavovi Markovi neuspěl a brankář Úval jeho střelu nohou skvěle vyrazil. Poté se hra uklidnila a další branková příležitost byla k vidění až ve dvaasedmdesáté minutě, když hostující Vavroušek skvěle uvolnil střídající Soukupa, ten ale ve vyložené šanci zamířil nad.

 

Střídající Milan Soukup hru velice oživil a za necelé tři minuty se ocitl v další dobré palebné pozici a jeho jedovatá střela zpoza šestnáctky měla gólové parametry, nakonec ale zamířila do boční sítě. Sedm minut před koncem poté mohl udeřit skvěle hrající Karel Kaňkovský, jeho pokus z volného přímého kopu ale dokázal brankář Václav Marek zneškodnit, zatímco na opačné straně střílel nad po rychlém protiútoku Škoda, a zbytek utkání už žádný gól nepřinesl.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Vilémov
Libor Sklenář (asistent): „V první půli byli domácí o něco lepší než hosté a těžili především z brejků a standartek, neboť měli ve svých řadách výborné a vysoké hlavičkáře. Hosté si toho kromě jedné šance příliš nevytvořili a tak se šlo do šaten za vedení domácích v poměru 2:0. Ve druhé půli se hosté výrazně zlepšili a domácí zabetonovali svou obranu a snažili se o udržení pro ně příznivého vedení. Škoda dvou tutovek hostů a výrazné převahy, kterou nedokázali přetavit v branku. Úvaly byly zcela jednoznačně hratelným soupeřem a porážka hostů byla absolutně zbytečná. Bohužel fotbal se nehraje na převahu a šance, ale na góly a v nich byli domácí tentokráte lepší. Nutno pochválit i všechny sudí za jasnou rovinu a dokonce se hrálo tak slušně, že ani na jedné straně nepadla žlutá karta. “



Sestavy


SK Úvaly
V. Marek [-] - P. Štěpánek [-] , J. Škoda [-] , V. Kořínek [-] - D. Bozděch [-] (88. A. Kraus [-] ) , P. Němeček [-] , L. Marek [-] , M. Barták [-] - P. Pejša [-] (75. F. Kuru [-] ) , K. Mančál [-] (60. P. Příhoda [-] ) - J. Moudrý [-]

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - K. Kaňkovský [-] - T. Jägr [-] , M. Stach [-] , Z. Buryánek [-] (72. M. Soukup [-] ) , J. Demčenko [-] , J. Kopřiva [-] (59. A. Vavroušek [-] ) , V. Jindřich [-] , J. Krasnický [-] , V. Jirchář [-] , J. Dobeš [-]

ŽK: 48. J. Moudrý .
Hráči zápasu: V. Marek - K. Kaňkovský , M. Soukup .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - JEŽEK Václav, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.