L. Lindr 81.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Dohalic rozhodl Lindr deset minut před koncem zápasu


Branky


81. L. Lindr
1

Dohalice po náročné zimní přípravě, která obsahovala týmové soustředění a přípravný zápas se Smiřicemi, čekalo úvodní jarní kolo. Na svém hřišti přivítalo celek z Myštěvse, který přezimoval na posledním místě tabulky. Dohalice se v podzimní části drželi první trojky, takže o pozici favorita tohoto utkání nemohl být pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh utkání však tak jednoznačně nevypadal. Ačkoli se dohaličtí dostávali do nadějných ofenzivních šancí, k zakončení došlo jen zřídka kdy. Pevná obrana hostí tyto akce spolehlivě likvidovala. 

 

Zhruba ve 30. minutě však přišla první komplikace. Nejednalo se však o herní komplikaci některého ze dvou celků, ale o hlavního sudího Oldřicha Štancla. Ten musel kvůli zdravotním komplikacím ze zápasu odstoupit a jeho místo převzal asistent rozhodčího Marek Kejř. Kromě tohoto incidentu už téměř do konce prvního poločasu k ničemu zajímavému nedošlo, ačkoli domácí dominovali a vytvářeli si zajímavé šance. Až chvilku před odchodem do kabin snažení domácích vyústilo ke střele na branku, která však pouze rozezněla brankovou konstrukci.

 

Po prvním poločasu, jež žádný gól nepřinesl, si domácí na metu prvního gólu velmi věřili. O první druhopoločasové vzrušení diváků se však zasloužil až střídající Štěpán Koblížek, který se v 70. minutě dostal k odraženému míči za vápnem a pohotově ho napálil na bránu. K jeho smůle však trefil pouze břevno, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru, kde byl lapen překvapeným gólmanem hostí.

 

Ofenzivní zoufalost domácích eskalovala až do 81. minuty, kdy se Dohalice konečně vysvobodili. Prudká přihrávka na bránu trefila Lukáše Lindra, který svojí tečí poslal domácí do vedení. Tímto gólem se však dohaličtí nechali trochu unést a defenzivní zaváhání mohl potrestat napadající útočník hostí, který se ocitl v přímém nájezdu na domácího gólmana. Dohalický brankář Adam Zapadlo však předvedl skvělý zákrok a dramatizaci zápasu už nedopustil. Dohalice si tak do tabulky připisují cenné tři body a po hubené výhře 1:0 zůstávají na třetí příčce. 

 

Autor článku: Vojtěch Plášil



Sestavy


TJ Sokol Dohalice
A. Zapadlo [-] - A. Marek [-] (66. Š. Koblížek [-] ) , M. Dvořák [-] , Y. Rusyn [-] , L. Lindr [-] (88. L. Věchet [-] ) , P. Zapadlo [-] , O. Kulhánek [-] , M. Lindr [-] (88. M. Čížek [-] ) , F. Láša [-] (46. M. Jaroš [-] ) , K. Miškař [-] , J. Petřík [-] (46. M. Jaroš [-] )

TJ Sokol Myštěves
T. Vacek [-] - D. Bartoníček [-] , M. Sláma [-] , P. Jelínek [-] , N. Bajza [-] - A. Čížek [-] (65. J. Hösch [-] ) , J. Vodička [-] , V. Doležal [-] , M. Batelka [-] (80. M. Modráček [-] ) - D. Tichý [-] , P. Balcar [-] (85. . Nový [-] )

ŽK: 77. P. Zapadlo - 54. A. Čížek , 68. M. Batelka , 69. P. Jelínek .
Hráči zápasu: L. Lindr .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - KEJŘ Marek, JAVŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích