0:1
(0:0)
75. M. Drame
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramé se stal hrdinou Chomutova, rozhodl severočeské derby


Branky


75. M. Drame
0

 

Chomutov zavítal v posledním zápase kalendářního roku 2015 na horkou půdu Litvínova, kde ho v rámci 15. kole čekalo náročné derby a zároveň souboj o “šest bodů” vzhledem k tomu, že se oba týmy nacházejí ve spodní části tabulky. Derby nakonec zvládl lépe Chomutov, který se po devadesáti minutách radoval z nejtěsnějšího vítězství 1:0 a velice cenných tří bodů, když o osudu utkání rozhodl jedinou trefou Dramé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do souboje o šest bodů vykročil lépe Chomutov

Fotbalisté Chomutova vstoupili do velice důležitého utkání s velkou touhou po vítězství, což potvrdili již v páté minutě utkání, kdy Petr Nový zamířil mezi tři tyče, domácí brankář Pilař ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus zneškodnil. Dalším hráčem, který se uvedl ve skvělém světle byl Felix Awuku, jehož střelecký pokus z hranice šestnáctky neměl potřebnou razanci a navíc zamířil mimo.

 

 

Po dvou šancích hostů se dostal ke slovu také Litvínov, jmenovitě Koudelka, který ze střední vzdálenosti napřáhl k poměrně slušné ráně, brankář Radek Zaťko, který se vrátil zpět z hostování v Mostu, si s ní bz výraznějších problémů poradil. Posledním hráčem, který mohl v prvním poločase protrhnout bezbrankové skóre byl Karaus, jehož jedovatá rána zamířila jen několik centimetrů vedle tyče.

Derby po řadě šancí nakonec přineslo alespoň jeden gól

Oba týmy se po přestávce prezentovaly útočným fotbalem, který hru výrazně rozhýbal a již krátce po přestávce se mohl prosadit Vojtěch Kubík, jeho hlavičku ale jeden z chomutovských hráčů dokázal na brankové čáře odvrátit do bezpečí a zastoupit tak za již překonaného Pilaře. K vidění poté byly další útočné akce, ale ani jeden z úniků Litvínova žádnou vyloženou či slibnou brankovou příležitostí neskončil.

 

Slibnou šanci měl v domácím dresu Litvínova Michal Klimeš, který z blízkosti pálil velmi nebezpečně, jeho střela ale nakonec napříč pokutovým územím zamířila mimo tři tyče. Rozhodující okamžik přišel čtvrthodiny před koncem zápasu, když se v blízkosti brány z otočky prosadil Mahamadou Dramé a  rozhodl tak o těsné výhře Chomutova 1:0. Stav utkání mohl ve zbytku zápasu ještě Litvínov vyrovnat, ale gólová šance úspěšnou střelou neskončila, a tak Litvínov doma v důležitém zápase a zároveň derby prohrál nejtěsnějším možným rozdílem.



Ohlasy k zápasu


FK Litvínov
David Panuška: „Chomutovští fotbalisté zajížděli k předposlednímu zápasu sezóny do nedalekého Litvínova. Na půdě zachraňujícího celku šlo o šest bodů, které nakonec získali zaslouženým vítězstvím svěřenci Pavla Chaloupky.“




Sestavy


FK Litvínov
J. Pilař [-] - M. Khaur [-] , M. Kulhánek [-] , M. Prokop [-] - J. Polák [-] , D. Batelka [-] (64. D. Macko [-] ) , A. Koudelka [-] (39. T. Karaus [-] ) , K. Kodeš [-] , P. Dragoun [-] , O. Bíro [-] - J. Zigmund [-] (81. M. Vrba [-] ) -

FC Chomutov, s.r.o.
R. Zaťko [-] - P. Nový [-] (90. T. Kunart [-] ) , J. Kopta [-] (57. J. Polcar [-] ) , L. Doksanský [-] , M. Klimeš [-] (67. M. Chaloupka [-] ) , M. Drame [-] , D. Zahradník [-] , F. Awuku [-] (67. P. Janošík [-] ) , M. Grubiša [-] , J. Hyneš [-] , V. Kubík [-]

ŽK: 55. T. Karaus , 62. J. Polák - 3. V. Kubík , 60. P. Nový , 90. R. Zaťko .
Hráči zápasu: M. Drame .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štěrba Martin - TALPÁŠ Petr, KAPOUN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.