2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:30

1.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buldoci otočili zápas s Čížovou


Branky


0

Karlovy Vary se v prvním utkání sezóny 2015/2016 nadřely, díky dvěma gólům ve druhém poločase ale slaví vítězství 2:1...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Molto bene, Mariotti!

Po úspěšném pohárovém představení proti Domažlicím (3:1) se chtěli karlovarští Buldoci ukázat i v prvním kole divize, nicméně cesta byla trnitá. Čížová přijela hrát trpělivou obranu a dlouho se jí dařilo eliminovat karlovarské snahy o skórování. 

Domácí se hned od prvních minut usadili na útočné polovině, avšak ve 14. minutě dokázali hosté zužitkovat brejkovou šanci a zásluhou Roberta Mariottiho se dostali do vedení. Ani po první brance utkání se obrázek hry nezměnil - Vary měly převahu, hodně standardních situací, ale nic z toho. Naopak Čížová mohla navýšit vedení z přímého kopu, Jirouš jen těsně minul Strnadovu bránu.

Převaha zužitkována

Buldokům se podařilo srovnat ve 49. minutě, když se prosadil Martin Psohlavec. Vyrovnávací gól vlil domácím čerstvou krev do žil a naopak rozhodil hosty, kteří nadále přenechávali iniciativu na karlovarských. Ti byli více na balónu, Čížová čekala dále na chyby soupeře a brejkové šance. Rozhodující gól padl v 76. minutě. Z přímého kopu se trefil domácí stoper Tomáš Oslovič a rozhodl tak o vítězství Karlových Varů v poměru 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
K. Tichota (Karlovy Vary): "Po pohárovém úspěchu s Domažlicemi si každý myslel, že nás bude čekat lehčí zápas. Já jsem ale takový průběh, jako dnes byl, očekával, že Čížová zaleze a bude spoléhat na brejky. Navíc jsme dostali první gól, což jsme nechtěli. Potom jsme museli dobývat pokutové území Čížové a jsem velmi rád, že se nám povedlo utkání otočit ve druhém poločase. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli."




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - K. Plachý [-] , M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , L. Mestl [-] - M. Polom [-] , D. Krlička [-] (72. R. Csemer [-] ) , J. Staněk [-] , J. Dušek [-] (63. Z. Lhoták [-] ) - P. Maňák [-] , M. Psohlavec [-]

TJ Sokol Čížová
K. Durov [-] - D. Jašek [-] , M. Brož [-] , D. Borsuc [-] , T. Hora [-] - R. Mariotti [-] , F. Šťastný [-] (76. M. Müller [-] ) , M. Rozhoň [-] , T. Benetka [-] , R. Zahrádka [-] - M. Jirouš [-]

ŽK: 52. K. Plachý , 53. M. Polom , 53. D. Krlička , 56. J. Staněk , 79. L. Mestl - 29. T. Benetka , 53. D. Borsuc , 55. F. Šťastný , 83. R. Mariotti , 93. R. Zahrádka .
Hráči zápasu: T. Oslovič .
Místo: Dvory. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.