Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšané nadělili Strašecímu "bůra"


Branky


0

Návrat režiséra Otepky byl znát, Roudné má po dvou kolech 5 bodů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepence a jeden do šaten

Divácky atraktivní utkání načalo své gólové představení už v 8. minutě, kdy unikl hostující Lukáš Mrázek, brankáři Konečnému udělal kličku a skóroval do odkryté brány. Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat. V 15. minutě zahrávali Malšané rohový kop a stoper Michael Průcha hlavou srovnal. Hned o minutu později se Roudné dostalo do vedení a znovu měl v gólu prsty Otepka. Krásnou uličkou uvolnil Martina Jasanského, jenž přehodil gólmana Kuta a mohl se radovat. Závěr prvního poločasu přinesl nejhezčí branku celého utkání. Rudolf Otepka napřáhl z osmnácti metrů a trefil se přímo do šibenice, brankář byl bez šance.

Po hodině bylo jasno

Na začátku druhé půle mohlo přijít snížení, ale tutovku hostujícího Ducára perfektně vychytal Konečný. Hosté neměli co ztratit, jedna příležitost střídala druhou, další šance Volfa, Ducára nebo Glasnoviče po gólech rozhodně volaly. 58. minuta přinesla definitivní rozhodnutí, jak zápas skončí. Jakub Píša vytěžil maximum ze spolupráce Trněného s Jasanským, utekl a nadvakrát překonal brankáře hostí. Po čtvrtém gólu domácí ještě více polevili a nechali hrát Nové Strašecí, které si ale nedokázalo poradit se skvělým Konečným v bráně Roudného. A když už si s ním poradilo, tak na čáře zachraňoval Kössl. Poslední slovo měli však znovu hráči od Malše, Martin Jasanský po Otepkově pasu křížnou střelou přes celou bránu zakončil skóre na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
L. Mertl (Malše Roudné): "Do zápasu jsme šli s tím, že jsme chtěli potvrdit body z Jindřichova Hradce a předvést se lepším výkonem. Trochu jsme změnili rozestavení, do sestavy se nám vrátili naši klíčoví hráči, především Otepka. Hosty jsme nepustili do jejich hry, zaslouženě jsme vyhráli. Výsledek je pro hosty ale příliš krutý, vůbec se nepředvedli ve špatném světle, chtěli hrát, neměli nic zavřeného.

TJ Sokol Nové Strašecí
L. Šíma (Nové Strašecí): "Prohráli jsme díky tomu, že jsme neplnili úkoly, které jsme měli. Udělali jsme plno individuálních chyb, trochu jsme vystřízlivěli jak herně, tak co se týče střelecké potence. Kdyby zápas skončil 5:5, tak by se nikdo neměl čemu divit, vzhledem k šancím, které jsme ve druhém poločase měli. Teď nás ve středu čeká Český Krumlov, pak doma Doubravka, takže nemáme vůbec jednoduchý los."



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - T. Lonsmín [-] , P. Kössl [-] , M. Průcha [-] , D. Lerch [-] - L. Vávra [-] (76. V. Vacek [-] ) , T. Trněný [-] , R. Otepka [-] (86. F. Král [-] ) , D. Chytrý [-] (73. M. Bartoš [-] ) - J. Píša [-] (88. M. Lerch [-] ) , M. Jasanský [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - L. Bodeček [-] , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] , M. Hartman [-] - M. Kaválek [-] (46. D. Dolák [-] ) , P. Duchoň [-] , J. Hájek [-] , J. Ducár [-] - L. Mrázek [-] (70. J. Volf [-] ) , M. Glasnovič [-] (83. T. Janoušek [-] )

ŽK: 36. P. Kössl - 78. M. Obermajer , 83. D. Dolák .
Hráči zápasu: D. Konečný , R. Otepka - P. Duchoň , L. Mrázek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.