6:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka zničila Jindřichův Hradec


Branky


13. F. Róth , 35. P. Švec , 47. F. Róth , 51. P. Švec , 53. F. Róth , 87. P. Vyleta - 68. F. Votava
0

Róthův hattrick pomohl plzeňskému týmu k dalším třem bodům a impozantnímu skóre 10:1 po dvou zápasech...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Róth to vše začal

Doubravka chtěla navázat na povedené utkání s městským rivalem (výhra 4:0), a tak začala velmi aktivně, do žádné větší šance se ale během prvních deseti minut nedostala. Pak ale přišla kolmá přihrávka za obranu do vápna a Ferenc Róth se mohl radovat poprvé. Ve 35. minutě odskočili domácí do dvougólového vedení, na nacentrovaný míč si dobře počkal Pavel Švec a zvýšil na 2:0. Nutno pochválit obě křídla Doubravky, Filipec a Petrželka hráli po celý zápas velmi aktivně a byli neustálým nebezpečím. Hradec hrál sympaticky, kombinoval po zemi, avšak bez gólového úspěchu.

Bohatá druhá půle

47. minuta přinesla pravděpodobně rozhodující moment, a to odskočení plzeňského celku do tříbrankového vedení. Podruhé se radoval útočník Ferenc Róth. Hráči Jindřichova Hradce více otevřeli hru a snažili se o zkorigování, což bylo jako voda na mlýn pro domácí. Agilní křídla si užívala brejkových situací a z pěkných kombinací padaly i následující góly. Pavel Švec se trefil v 51. minutě a o dvě minuty později dokončil hattrick Ferenc Róth. Během šesti minut tak dokázala Doubravka vsítit tři branky! Čestný jindřichohradecký zářez si připsal mladík Filip Votava, poslední slovo však měli znovu domácí, konkrétně střídající Patrik Vyleta.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
P. Vaigl (Doubravka): "První půle byla dobrá, soupeř měl ještě i síly, takže to bylo vyrovnanější. Ve druhé půli jsme Hradec přehráli hlavně brejky, z čehož jsem měl radost, na trénincích teď klademe důraz na řešení rychlých přechodů do útoku a řešení brejků, učím to kluky. A hned ve druhém zápase jsme z brejků dali branky a měli i další šance. Výsledek, si myslím, že odpovídá."




Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] , P. Knakal [-] (46. M. Ungr [-] ) , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - L. Filipec [-] , D. Brabec [-] (67. D. Sýs [-] ) , P. Morávek [-] , P. Petrželka [-] (57. F. Soukup [-] ) - F. Róth [-] (67. P. Vyleta [-] ) , P. Švec [-] (60. T. Navrátil [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Šenkýř [-] (75. V. Lorenc [-] ) , J. Strejček [-] (56. O. Blažek [-] ) , V. Císař [-] , T. Beránek [-] - P. Pěnka [-] , R. Koutný [-] , M. Slavík [-] , J. Kluzák [-] (64. F. Votava [-] ) - V. Kučera [-] , P. Jaroš [-]

Hráči zápasu: F. Róth .
Místo: tráva. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.