2:1
(1:0)
87. T. Maxa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma znovu zvítězila, tentokrát 2:1 nad Třeboní


Branky


13. O. Rybka , 55. O. Rybka - 87. T. Maxa
0

Pražský celek prožívá velmi povedený vstup do sezóny, tentokrát mu tři body vystřelil Ondřej Rybka. Třeboni nepomohl ani výstavní gól kapitána Maxy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skálova minela

Domácí vstoupili do utkání mnohem aktivněji a Jiskru dostali pod tlak. Především levá strana ve složení Modr-Macek působila velmi aktivně a přidělávala Jihočechům spoustu práce. Aritmu ale zrazovaly finální přihrávky, do žádných větších příležitostí se tak nedostala. U prvního gólu si ale domácí tým skoro nic vypracovat nemusel - balón rozehraný ze standardky z prostředního kruhu nešťastně propadl hostujícímu brankáři Skálovi a Ondřej Rybka se radoval poprvé. Postupem času ožila i pravá strana Aritmy Turbák-Pánek, která ukázala pár dobrých centrů a náběhů, žádné větší nebezpečí však Třeboni nehrozilo. Po půlhodině hry si velkou šanci připravila i Jiskra. Domácí špatně vyřešili svou standardní situaci, hosté přešli do brejku, forvard Djurov avšak trefil pouze břevno Starečkovy svatyně.

Jako Rybka ve vodě

Druhý poločas začal obrovskou šancí Aritmy, Rybka krásně našel rozběhnutého Pánka, který postupoval sám na gólmana Skálu. Ten ale napravil svou prvopoločasovou hrubku a domácího oblíbence vychytal. Modrobílí byli mnohem aktivnější, častěji drželi míč na svých kopačkách a vytvářeli si gólové šance. U další z nich byl znovu Pánek, tentokrát po přihrávce Turbáka nastřelil jednoho z hostujících obránců. Do třetice všeho dobrého, tedy alespoň pro Aritmu. Na levé straně skvěle zapracovali po celý zápas aktivní Modr s Mackem, druhý jmenovaný odcentroval na zadní tyč, kde vyplaval volný Ondřej Rybka a nártem podél brankáře poslal míč do sítě. Nutno pochválit Romanovského s Pánkem, kteří odvedli dobrou práci na přední tyči, kde zaměstnali většinu hostujících hráčů. Třeboň změnila rozestavení na tři útočníky a začínala přebírat otěže zápasu, Aritma odpadala možná i vinou dusna a vedra, jež dopoledne panovalo. I tak ale mohli Pražané přidat třetí zářez, Pánek si obhodil gólmana a z pětadvaceti metrů těsně minul prázdnou bránu. Následně vyslal kupředu Rybka střídajícího Nehodu, po jeho pádu ve vápně se ale pokutový kop nepískal. Závěr patřil Jihočechům. V 87. minutě napřáhl zpoza vápna hostující kapitán Tomáš Maxa a nádhernou ranou vymetl pavučiny.

V nastavení měli ještě třeboňští jednu strandardní situaci, kdy šel do útoku i brankář Skála, domácí tým ji ale dokázal odvrátit a slaví tak druhé vítězství. Naopak Třeboň znovu prohrála a bude se tak upínat k domácímu utkání s Klatovy.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
T. Kubr (Aritma): "Hlavně v první půli jsme předváděli dobrou hru v poli, chyběla nám ale finální přihrávka. Na začátku druhého poločasu jsme měli tři velké příležitosti, kdy jsme proměnili až tu poslední. Soupeře jsme k ničemu moc nepustili, až na Kodrasovo břevno, a šťastnou, ale o to hezčí gólovou střelu na konci zápasu. Jsme rádi za tři body, řekl bych, že jsme zvítězili zaslouženě, potvrdili jsme venkovní vítězství."

TJ Jiskra Třeboň
M. Chromčák (Třeboň): "Začali jsme dobře, bohužel jsme inkasovali smolnou branku a to se pak hraje hůř. Šance jsme si vypracovali a ve druhé půli soupeře přehráli, srovnat se nám ale bohužel nepodařilo. Dnes jsme si měli odvézt nějaké body..."



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - T. Modr [-] , O. Cheremisin [-] , O. Ksandr [-] , F. Turbák [-] - I. Pánek [-] (75. T. Volek [-] ) , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] (84. P. Vávra [-] ) , M. Macek [-] (90. M. Šupina [-] ) - M. Romanovskyy [-] (63. P. Nehoda [-] ) , O. Rybka [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Kodras [-] , O. Cahyna [-] , M. Chromčák [-] , J. Gulaš [-] - M. Franěk [-] (74. J. Matoušek [-] ) , M. Šafránek [-] , T. Maxa [-] , M. Rossmann [-] (61. M. Kodras [-] ) - K. Holzepl [-] , M. Djurov [-] (61. L. Winkler [-] )

ŽK: 86. P. Nehoda - 80. T. Maxa .
Hráči zápasu: T. Modr , O. Rybka - J. Gulaš .
Místo: tráva. Počet diváků: 126.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.