0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 19:00

3.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň stále bez bodu. Tentokrát padla s Klatovy


Branky


0

Vyrovnané utkání rozhodla jediná branka ze standardní situace...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl

V šesté minutě utkání se po rychlém brejku a nahrávce Pavloviče dostal do zakončení Kadlec, jenže brankář dobře vyběhl a zmenšil střelecký úhel. K další střele se dostal Lukeš, ve 13. minutě pálil z hranice vápna do připraveného Skály. V 18. minutě musel brankář domácích zasahovat znovu, Krejčí střílel v dobré pozici jen doprostřed brány. Další šance přišla až ve 30. minutě. Krejčího další střelu, tentokrát z úhlu vyrazil třeboňský brankář na rohový kop. První šance domácích přišla až ve druhé minutě nastavení, kdy domácí hráč střílel z hranice velkého vápna metr vedle tyče Jaroslava Rojíka. 

Říského hlavička rozdílem

První branka padla krátce po změně stran. Krejčího centr ze standardní situace si našel David Říský a hlavou překonal brankáře domácích. O pět minut později mohl zvýšit Lhotka, po pěkné kombinaci se ocitl v dobré střelecké pozici, ale pálil jen do brankáře a následné dvě dorážky Krejčího byly zblokovány. První střela domácích mezi tyče byla k vidění až v 57. minutě, po rohovém kopu hlavičkoval domácí hráč do rukavic Rojíka. Klatovy lépe kombinovaly a domácí zase hrozili svoji výškovou převahou ze standardních situacích. Žádnou větší šanci si ale nevypracovali. Nepochopitelná věc se udála v 90. minutě, kdy byl střídán hostující hráč Lhotka. Hlavní rozhodčí mu na pokyn pomezního rozhodčího za údajné zdržování (i přesto, že Lhotka k postranní čáře běžel) udělil druhou žlutou kartu a pravděpodobně tak přijde o pohárový duel s Mostem. Na skóre tato situace ale nic nezměnila a po zodpovědném výkonu si Klatovy připsaly tři body. 
(zdroj: http://www.fotbal-klatovy.cz/)



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
M. Kodras (Jiskra Třeboň): "Od začátku zápasu jsme pozorně bránili a dobře plnili úkol, který zněl neinkasovat brzy branku. Bohužel se nám celý zápas ofenzivně nedařilo podle představ a zápas rozhodla dobře kopnutá standardka ze začátku druhé půle."

SK Klatovy 1898
K. Krejčí (Klatovy): "Zápas v Třeboni začal unaveně, podle mě to bylo způsobené středečním utkáním. Třeboň po celý zápas hrála jednoduše - nakopávala na urostlé kluky a musím říct, že naši obránci si s tím opravdu velmi dobře poradili. Dopředu jsme nějaké vyložené šance neměli, ale myslím si, že jsme o ten jeden gól na hřišti byli lepší."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Kodras [-] , O. Cahyna [-] , P. Dobeš [-] (84. K. Benhák [-] ) , J. Gulaš [-] - M. Franěk [-] (60. M. Rossmann [-] ) , M. Šafránek [-] (46. H. Holý [-] ) , T. Maxa [-] , M. Kodras [-] - K. Holzepl [-] (72. M. Přibyl [-] ) , L. Winkler [-] (54. M. Djurov [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Wágner [-] , M. Janda [-] , D. Žáček [-] , D. Chirinciuc [-] - O. Kadlec [-] (93. T. György [-] ) , M. Lukeš [-] , D. Pavlovič [-] (81. M. Mészáros [-] ) , T. Lhotka [-] - K. Krejčí [-] , D. Říský [-]

ŽK: 25. M. Franěk , 38. P. Dobeš , 89. D. Kodras - 35. D. Žáček , 78. K. Krejčí , 86. T. Lhotka , 91. J. Rojík . ČK: 90. T. Lhotka .
Hráči zápasu: O. Cahyna - D. Říský .
Místo: tráva. Počet diváků: 350.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.