2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:30

3.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vary si poradily s Aritmou


Branky


11. J. Dušek , 72. M. Geňo - 83. L. Hrabák
0

Tým ze západních Čech měl v utkání převahu, v závěru utkání se ale i tak o výsledek musel strachovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Psohlavec spaloval

Jeden z favoritů Divize A, Karlovy Vary, přivítaly na svém hřišti Aritmu, kterou zastihl start sezóny ve skvělé formě.

 

První poločas byl v režii domácích. Už v 7. minutě měli také velkou šanci, Psohlavec ale hlavou minul bránu. V 11. minutě se Buldoci dostali do vedení, když hostující obrana nechala vystřelit Jakuba Duška zpoza vápna a jeho přízemní pokus zaplul k tyči. Domácí tým nadále pokračoval v mačkání soupeře, Psohlavec spálil další velkou příležitost, když z malého vápna netrefil bránu. A do třetice velká šance Psohlavce. Hostující gólman Stareček špatně vykopl a Vary okamžitě vysunuly svého útočníka do samostatného úniku, Stareček si však napravil reputaci skvělým reflexivním zákrokem. Zahrozila také Aritma, po Pánkově centru ale Ambrus balón nedokázal pořádně trefit.

Penalty na obou stranách

Aritma zlepšila svůj výkon a utkání se vyrovnalo. V 66. minutě měl dobrou příležitost Rybka, když dostal přihrávku od Pánka zprava, snažil se zpracovat těžký balón mezi penaltou a vápnem, jeho pokus "polonůžkami" prolétl těsně nad šibenicí karlovarské klece. Velmi sporný okamžik přišel v 71. minutě. Střídající Geňo netrefil balón, ale stojícího hráče Aritmy. K překvapení všech odpískal rozhodčí pokutový kop, který sám Marián Geňo proměnil, když poslal Starečka na druhou stranu. Pražany ale tenhle okamžik nezlomil, ba naopak nabudil. Velkou šanci měl Pánek po Mackově centru, proti jeho hlavičce se ale skvěle vytáhl gólman, posila ze Sokolova, Dvořák. Následně se Turbák krásně proháčkoval mezi protihráči, jeho rána však letěla těsně vedle. V 83. minutě se kopala další penalta, tentokrát na druhé straně. Oslovič fauloval mimo dění zápasu Romanovského a Lukáš Hrabák nabídku snížení využil. Tlak Aritmy gradoval, v 89. minutě Pánek centroval na zadní tyč na střídajícího Volka, proti jehož hlavičce neskutečně zakročil Dvořák. Následně měla Aritma k dispozici dva rohy, poté po Pánkově zblokované ráně rozhodčí (ne příliš citlivě) ukončil zápas a Vary si tak mohly oddychnout.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
K. Tichota (Karlovy Vary): "Do prvního poločasu jsme vstoupili výborně, dali jsme rychlý gól, což jsme chtěli. Bohužel se nám nepodařilo přidat druhý. Aritma přidala, hra se vyrovnala, ale nakonec jsme vítězství udrželi a myslím si, že bylo zasloužené."

SK Aritma Praha
T. Kubr (Aritma Praha): "Kdybychom během prvního poločasu dostali dva tři góly, nemohli bychom se vůbec divit. Byli jsme všude pozdě, prohrávali souboje, domácí nás přehrávali. Druhou půli to bylo vyrovnané, pak zápas určitě hodně ovlivnila penalta, která podle mého názoru neměla být. V závěru jsme byli lepší, škoda, že jsme proměnili jen penaltu, šancí jsme měli hodně. Bylo by to pro nás samozřejmě šťastné vyrovnání, domácí si zasloužili vyhrát. Ale určitě ne takovým způsobem, jakým vyhráli."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - J. Blažek [-] , L. Tůma [-] , T. Oslovič [-] , M. Polom [-] - F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] , J. Staněk [-] (77. D. Krlička [-] ) , J. Dušek [-] (81. Z. Lhoták [-] ) - K. Koubek [-] (61. M. Geňo [-] ) , M. Psohlavec [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Turbák [-] , O. Ksandr [-] , O. Cheremisin [-] , T. Modr [-] (46. M. Šupina [-] ) - M. Macek [-] (77. T. Volek [-] ) , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , I. Pánek [-] - O. Rybka [-] , P. Nehoda [-] (78. M. Romanovskyy [-] )

ŽK: 74. J. Staněk , 83. T. Oslovič - 36. F. Turbák , 64. M. Ambrus , 75. M. Macek .
Hráči zápasu: J. Dušek , J. Dvořák - F. Turbák , M. Šupina .
Místo: Dvory. Počet diváků: 135.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.