Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2015 17:00

4.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buldoci vyloupili Klatovy


0

Povedený druhý poločas zajistil Karlovým Varům úspěšnou předehrávku 4. kola a další tři body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Klatov... převážně

Hned úvod utkání rozjásal domácí fandy, když si přízemní centr našel Karel Krejčí a střelou z voleje propálil hostujícího brankáře. A prvních dvacet minut patřilo domácím, jenže vstřelit druhý gól se jim nepovedlo. Naopak hosté vyrovnali, když si po nepřesném odkopu standardní situace našel odražený balón hostující kapitán Tomáš Oslovič a nedal Rojíkovi šanci. Domácí přestali hrát a mohli za to být trestáni, jenže vyloženou brankovou příležitost hosté neproměnili - jejich hráč mířil těsně vedle vzdálenější tyče.

Psohlavec hrdinou

Druhý poločas začal úplně opačně než ten první. Rychlou branku vstřelil Martin Psohlavec hned po dvaceti sekundách hry. Využil dlouhý křižný balón a přehodil bezmocného Rojíka. Poté domácí předváděli neuvěřitelný tlak, a vypracovali si několik šancí. Vedle šla Krejčího hlavička, zblokovaná byla Kotrbova střela, při parádní střele Chirinciuce se zase vytáhl hostující brankář, neprosadil se ani hlavičkující Janda a následně hlavičkující Pavlovič. Nedáš - dostaneš platilo těsně před koncem, kdy se do úniku dostal Martin Psohlavec, udělal kličku brankáři a pohodlně zavěsil. Poslední branka padla v 93. minutě. Brankář Rojík šel na standardní situaci a hosté z brejku zvýšili do prázdné branky na konečných 1:4 zásluhou Daniela Krličky.
(zdroj: http://www.fotbal-klatovy.cz/)



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
K. Krejčí (Klatovy): "Hned na začátku jsme šli do vedení po centru z pravé strany. Místo druhé branky jsme si nechali hloupě srovnat a ve druhé půli jsme blbě odstartovali a pak jsme už jen dobývali 11 lidí a bohužel i z mnoha šancí nám to tam nepadlo. Na konci jsme dostali dvě branky, kdy soupeř šel sám na bránu, plynoucí z našeho rizika."

FC Slavia Karlovy Vary
K. Tichota (Karlovy Vary): "Jednalo se o třetí zápas a třetí zápas jsme prohrávali, což se mi nelíbí, začátky nám nejdou. Klatovy byly až do našeho vyrovnávacího gólu lepší. Vstup do druhého poločasu se nám povedl a i přes převahu domácích a hodně standardek, které kopali, jsme neinkasovali, podržel nás brankář Dvořák a na konci jsme z brejků dali dva góly."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Chirinciuc [-] (77. L. Krásný [-] ) , M. Janda [-] , D. Žáček [-] , M. Lukeš [-] (86. S. Vítovec [-] ) - T. Lhotka [-] , D. Pavlovič [-] , P. Kotrba [-] , O. Kadlec [-] (84. T. György [-] ) - K. Krejčí [-] , D. Říský [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - L. Mestl [-] , M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , M. Polom [-] - J. Dušek [-] (78. K. Plachý [-] ) , J. Staněk [-] , P. Maňák [-] (86. D. Krlička [-] ) , Z. Lhoták [-] - K. Koubek [-] (65. M. Geňo [-] ) , M. Psohlavec [-]

ŽK: 13. D. Pavlovič , 31. K. Krejčí , 37. P. Kotrba , 83. T. Lhotka - 19. M. Polom , 34. J. Staněk , 56. K. Koubek , 91. D. Krlička .
Hráči zápasu: M. Psohlavec , J. Dvořák .
Místo: tráva. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.