Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:30

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Geňo zachránil Buldokům alespoň bod


Branky


0

Hosté zaskočili favorita utkání, ani v deseti lidech nesložili zbraně a slaví výhru na penalty...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Psohlavec pokračuje ve střelecké formě

Ač byl favorit jasný, papírové předpoklady mnohdy nestačí. Karlovy Vary se mohly v případě tříbodového zisku dotáhnout na vedoucí Tatran Sedlčany, to se však nestalo.

 

Už ve 12. minutě propadli domácí na pravé straně, čehož využil hostující záložník Matěj Spěváček a svůj nájezd na brankáře Strnada úspěšně proměnil. Za čtvrt hodiny bylo srovnáno, Karlovy Vary zužitkovaly svůj tlak a z rohového kopu se hlavou prosadil kanonýr Martin Psohlavec, vítěz posledního hlasování o Hráče kola (rozhovor s ním si můžete přečíst zde). Ve zbytku prvního poločasu měli více ze hry domácí, nepodařilo se jim ale překonat pevnou obranu hostů v čele s gólmanem Špirochem.

Ani červené se hosté nezalekli

Na druhý poločas nebude určitě v růžovém vzpomínat rokycanský Jakub Krčál. Ve 48. minutě dostal první žlutou kartu a 65. minuta pro něj byla konečná. Po stáhnutí protihráče viděl žlutý kartónek podruhé a poroučel se do sprch. Místo toho, aby domácí využili početní výhody a zasadili Rokycanům rozhodující ránu, udeřili hosté. V 71. minutě se jim totiž povedl další brejk a nepokrytý Jan Procházka si ve vápně už věděl rady. Buldokům se ale podařilo vyrovnat, když se až v nastaveném čase prosadil střídající Marián Geňo

Rokycanští specialisté

Ano, i v této sezóně to vypadá, že Rokycany budou patřit mezi nejlepší penaltové týmy. Druhý penaltový rozstřel a druhé vítězství. Naopak Karlovy Vary nemají rozstřely v oblibě, což se prokázalo i nyní.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
K. Tichota (Karlovy Vary): "V prvním poločase jsme hráli kombinačně slušně, vytvářeli jsme si šance, bohužel jsme je neproměnili a z brejku gól naopak dostali. Chybělo mi tam ale větší nasazení a bojovnost. Rokycany výborně bránily, chodily do rychlých protiútoků, což nám dělalo problémy. Zápas jsme měli vyhrát, nakonec jsme ale byli rádi alespoň za vyrovnání v poslední minutě. Penalty jsou bohužel naše slabina."




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - J. Medveděv [-] , M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , M. Polom [-] - J. Dušek [-] (80. Z. Lhoták [-] ) , M. Kratochvíl [-] , J. Staněk [-] (74. P. Maňák [-] ) , D. Vaněček [-] - K. Koubek [-] (46. M. Geňo [-] ) , M. Psohlavec [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] - J. Procházka [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-] (19. J. Krčál [-] ) - O. Král [-] (90. A. Heller [-] ) , J. Hereit [-] , M. Spěváček [-] (87. M. Černý [-] ) , L. Aubrecht [-] - P. Aubrecht [-] , P. Jindřich [-]

ŽK: 54. J. Staněk , 83. D. Vaněček - 48. J. Krčál , 62. J. Procházka , 78. J. Hereit , 83. P. Aubrecht . ČK: 65. J. Krčál .
Hráči zápasu: J. Procházka .
Místo: Dvory. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - Brda Jan, Hányš Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.