D. Lerch 56.
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení u Malše. Čížová bere tři body


Branky


56. D. Lerch - 3. T. Benetka , 23. R. Zahrádka , 48. M. Jirouš (p.) , 78. M. Polodna
0

Bleskový nástup hostů nedokázal domácí celek zachytit, navíc se srážel vlastními chybami. Zkušenosti Polodny a Jirouše v útoku Čížové byly znát a hostující tým může slavit velmi cenné tři body a utnutí čtyřzápasové šňůry proher! Malšané naopak znovu prohráli, už potřetí z posledních čtyř odehraných utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z produktivity

Jihočeské derby odstartovali mnohem lépe hosté, už ve 3. minutě se prosadil Tomáš Benetka po Jiroušově přihrávce a otevřel skóre zápasu. Malšané měli míč více na noze, ale byli jaloví v produktivitě. Navíc Čížová odskočila do dvoubrankového vedení po gólu Romana Zahrádky z 23. minuty, kdy se dostal za obranu a vymetl šibenici. Roudné se snažilo, krásnou ránu Otepky však dokázal chytit Bébr, dále neuspěl ani Píša. Velkou příležitost ke vstřelení kontaktního gólu měl pak v samém závěru poločasu po přihrávce Jasanského Trněný, jenže ze čtyř metrů překopl bránu.

 

Za celý první poločas se hosté dostali k bráně Roudného v podstatě jen dvakrát. A v obou případech jejich pobyt skončil gólem, tomu se říká produktivita!

Konečného kiks utnul naděje Malšanů

Roudné chtělo do druhé půle pořádně nastoupit a s výsledkem ještě něco udělat, jenže už ve 47. minutě chyboval gólman Konečný, když špatně vyběhl a své zaváhání hasil pouze nedovoleným zákrokem na Polodnu, po kterém nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Ten proměnil Martin Jirouš a zvýšil už na 3:0 pro Čížovou. V 56. minutě se sice podařilo snížit Danielu Lerchovi, tím ale gólový výčet Roudného skončil, což nezměnil ani Píša svojí hlavičkou, kterou zázračně vyrazil gólman Bébr. Naopak hosté ještě přidali čtvrtou branku, když se po rohu trefil nejlepší hráč utkání Michal Polodna

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
F. Mertl (Malše Roudné): "Hosté nás vytrestali z produktivity. My jsme herně zklamali na plné čáře, někteří hráči i svým pojetím. Tragédie. K tomu se nedá říct, že je to divizní mančaft. Za hosty se mi moc líbil Polodna, chodil si pro balóny, my bychom mu míč pomalu nevzali. Dále zahrál velmi dobře Jirouš, fotbalista, který se rozdá pro tým, vyhrává souboje. Oba dokázali prodat své zkušenosti. Byli jsme na Čížovou připraveni, jenže kluci prostě nesplnili to, co měli."




Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - T. Lonsmín [-] (80. D. Chytrý [-] ) , P. Kössl [-] , M. Průcha [-] , D. Lerch [-] (88. J. Matoušek [-] ) - T. Trněný [-] , O. Otepka [-] , R. Otepka [-] , L. Vávra [-] (65. P. Turek [-] ) - M. Jasanský [-] , J. Píša [-]

TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - M. Held [-] , M. Rozhoň [-] , M. Brož [-] , M. Mácha [-] - R. Zahrádka [-] (88. J. Bulíček [-] ) , M. Batryn [-] , Y. Korzh [-] , M. Polodna [-] , T. Benetka [-] - M. Jirouš [-] (70. D. Borsuc [-] )

ŽK: 22. D. Lerch , 47. D. Konečný , 61. P. Kössl , 73. J. Píša - 70. T. Benetka , 74. M. Mácha .
Hráči zápasu: M. Polodna , M. Jirouš .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - Pečenka Jiří, Novotný Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.