Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rokycanech bodovaly oba týmy, Hradec obrat nedotáhl


Branky


0

Západočeský celek vedl po dvou gólech Kropáčka už 2:0, Jindřichův Hradec ale utkání nezabalil a po brankách Svobody a Koutného dokázal vyrovnat. Otočka se Jihočechům nepovedla, v penaltovém rozstřelu uspěli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažná první půle

Jindřichův Hradec začal odhodlaně, žádnou výraznější příležitost si ale jihočeský celek nevypracoval. Rokycany naopak postupem času zlepšily svou hru a dočkaly se také první branky – po centru Hereita se prosadil René Kropáček. Vstřelený gól domácí nakopl a i nadále měli více ze hry. Šance, které si západočeský tým vytvořil, zůstaly nevyužity a do kabin se šlo za stavu 1:0.

Nikdy se nevzdávej!

Druhý poločas pokračoval tam, kde skončil první. Domácí byli lepší a hned po pár minutách od hvizdu dokázali zdvojnásobit svůj náskok znovu zásluhou Reného Kropáčka. Postupem času se hra vyrovnala, domácí celek přestal hrát a nechal Hradec dostat se zpět do zápasu. Aktivnějším hostům se povedlo také střídání, hráči z lavičky hru oživili.

 

Jeden z nich dokonce vstřelil první branku Jindřichova Hradce. Hosté založili rychlý brejk, Pěnka popotáhl balón po pravé straně, posunul ho na nabíhajícího Dana Svobodu a ten nadvakrát propálil Vilda v brance domácích. V 84. minutě se Jihočeši dočkali vyrovnání, z trestného kopu se pěkně trefil kapitán Radim Koutný. V posledních minutách si obě strany vytvořily jednu šanci ke zvrácení skóre na svou stranu, to se však již nezměnilo a šlo se tedy na penalty.

Druhý bod pro Rokycany

V následujícím penaltovém rozstřelu měli více štěstí rokycanští, všichni exekutoři na domácí straně proměnili. Hostující tým tak nakonec velký obrat nedotáhl do konce, bod z horké půdy Rokycan ho však může těšit.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: "Když vedete 2:0, tak by se mělo už dokráčet k vítězství. Nám se přesný opak stal v sezóně už několikrát, nedokážeme zápas dotáhnout do konce. Přenecháme soupeři iniciativu, přestaneme hrát, to by se stávat nemělo. Zápas se ale povedl Honzovi Hereitovi."

FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: "První poločas byl de facto bez nějakých vyložených šancí, domácí ale po něm zaslouženě vedli, byli o trošku lepší. Za druhou půlku musím pochválit celý tým, byli jsme aktivnější, více jsme drželi balón, pomohlo nám střídání. Zaslouženě jsme zápas dotáhli alespoň do vyrovnávacího gólu, remíza je spravedlivá. Za bod z Rokycan jsme rádi. Nejlepším hráčem, asi i na hřišti, byl náš kapitán Radim Koutný. Hru oživilo také střídání Dana Svobody, který se rval a bojoval."



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Klír [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , L. Aubrecht [-] - R. Kropáček [-] , J. Hereit [-] , P. Procházka [-] , M. Spěváček [-] (75. A. Heller [-] ) - P. Aubrecht [-] (71. M. Černý [-] ) , P. Jindřich [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - J. Strejček [-] , M. Slavík [-] , O. Blažek [-] , V. Císař [-] - J. Kluzák [-] , F. Votava [-] (82. J. Hulík [-] ) , R. Koutný [-] , P. Pěnka [-] - V. Kučera [-] (60. D. Svoboda [-] ) , P. Jaroš [-] (71. V. Lorenc [-] )

ŽK: 34. P. Grambal , 59. J. Klír , 68. J. Hereit , 70. P. Jindřich - 88. M. Slavík , 90. D. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Hereit - D. Svoboda , R. Koutný .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zadinová Olga - Matějček Milan, Duda Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.