1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě minuty dělily Třeboň od prvního divizního bodu


Branky


0

Vyrovnané jihočeské derby dlouho spělo k remízovému konci, to však utnul domácí Kučera a v 88. minutě vystřelil tři body jindřichohradeckému celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólů

Na jihočeské derby mezi Jindřichovým Hradcem a třeboňskou Jiskrou se přišly podívat dvě stovky diváků. Oba týmy hrály s velkým nasazením, domácí chtěli navázat na remízu z Rokycan, hosté stále čekali na první body v divizi. 

 

V prvním poločase se diváci rozhodně nenudili. Ač nepadl žádný gól, šance na to oba týmy rozhodně měly. Nejblíže brance byli jindřichohradečtí, po standardní situaci trefil útočník Beránek pouze tyč. Odražený míč následně vykopl na brankové čáře stojící Dominik Kodras. Třeboňští pak pravděpodobně měli kopat pokutový kop za ruku ve vápně, píšťalka rozhodčího Pečenky zůstala ale klidná. 

Už už.. a zas nic

Druhý poločas začaly oba jihočeské celky stejně aktivně jako ten první. Velké oživení třeboňské ofenzivy přineslo střídání z 53. minuty, kdy Holzepla nahradil Djurov. Právě po Djurovově přiklepnutí měl největší šanci týmu z lázeňského města Rossmann, zamířil však těsně vedle a Hulík v brance domácích mohl zůstat v klidu. Čtvrt hodiny před koncem pak běželi Rossmann s Djurovem dva na jednoho, první jmenovaný však nevyřešil situaci správně. Rozhodující a zároveň jediný gólový moment si nechali fotbalisté Jindřichova Hradce na 88. minutu. Po vhazování byli hráči Jiskry až moc nedůrazní a ztratili balón, čehož využil domácí Slavík a střídající forvard Vít Kučera rozjásal domácí fanoušky. 

Jiskra byla prvnímu bodu už velmi blízko, znovu na něj však nedosáhla. Další možnost bude mít doma proti Novému Strašecí. Jindřichův Hradec si naopak připsal druhou tříbodovou výhru a s jedenácti body je momentálně nejlepším jihočeským celkem v Divizi A.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň
Záložník M. Rossmann: "Hrálo se hodně vyhecované derby se slušnou diváckou kulisou. Hradec byl v průběhu zápasu o něco aktivnější a vytvořil si více šancí. My sahali po prvních bodech, ale všechny body strhnul na stranu Hradce Kučera v 88. minutě. Byli jsme blízko, ale co se dá dělat. Zkusíme body urvat doma s Novým Strašecím."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - J. Strejček [-] , M. Slavík [-] , O. Blažek [-] , V. Císař [-] - P. Pěnka [-] (73. O. Černoch [-] ) , R. Koutný [-] , M. Šenkýř [-] (63. F. Votava [-] ) , J. Kluzák [-] (89. F. Kapias [-] ) - D. Svoboda [-] (63. V. Kučera [-] ) , T. Beránek [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Kodras [-] , J. Gulaš [-] , O. Cahyna [-] , D. Straka [-] - T. Maxa [-] , M. Šafránek [-] , D. Kolafa [-] (80. M. Franěk [-] ) , K. Benhák [-] , M. Rossmann [-] - K. Holzepl [-] (53. M. Djurov [-] )

ŽK: 38. M. Slavík , 74. J. Strejček , 79. V. Císař - 38. M. Šafránek , 85. M. Rossmann , 90. J. Gulaš .
Hráči zápasu: M. Slavík , V. Kučera - D. Straka .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pečenka Jiří - Vrchota Jaroslav, Štuk Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.