O. Rybka 15.
1:2p.
(1:0)
68. M. Ungr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma znovu prohrála na penalty


Branky


15. O. Rybka - 68. M. Ungr
0

V taháku 10. kola Divize A se domácí Pražané dostali do vedení po čtvrthodině hry díky Rybkovi, Doubravka dokázala srovnat ve druhém poločase zásluhou Ungra. Když Aritma nevyužila velké šance v závěru zápasu, rozhodnout musely pokutové kopy. V nich bílomodří prohráli už počtvrté za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rybka otevřel skóre

Většina prvního poločasu se odehrávala v území mezi vápny bez nějakých větších šancí. Oba týmy se sice snažily praktikovat kombinační fotbal, chyběla ale lepší finální přihrávka a obrany pracovaly velmi spolehlivě. Senco hrozilo především díky standardním situacím, které nebezpečně levou nohou zahrával kanonýr Róth. Aritma poprvé zahrozila Rybkou, který se pěkně uvolnil přes obránce a jeho střela byla zablokována. Následně centroval z pravé strany Turbák a těsně před Bogárem musel zasáhnout hostující kapitán Novák. 

 

Právě Novák si vybral slabší chvilku v 15. minutě, když chyboval při rozehrávce a nabídnul domácímu týmu šanci rychlého brejku dva na jednoho. Bogár s Rybkou postupovali na Knakala, první jmenovaný přihrál Ondřeji Rybkovi do vápna, ten vystřelil mezi dvěma bránícími hráči Doubravky a jeho rána se od tyče odrazila do brány. Do konce prvního poločasu měla Doubravka více ze hry, nedostala se však do žádné větší šance nebo příležitosti k zakončení. 

Vyrovnávací branka a neproměněné šance

Druhá půle začal přesně tak, jak skončila ta první. Hosté měli více ze hry, přehrávali domácí Aritmu, ta však kvalitně bránila a držela hráče Senca v bezpečné vzdálenosti od gólmana Starečka. Když se nedokázala Doubravka dostat do vápna Aritmy ze hry, hrozila alespoň ze standardek. Nebezpečně hlavičkovali Krejčí a Knakal, na Starečka ale nevyzráli. V 68. minutě se už hosté mohli radovat. Modr s Mackem vystoupili na jednoho z hráčů Doubravky, který měl dostatek času nacentrovat balón do vápna. Nikým nehlídaný Milan Ungr se vřítil do správného prostoru u bližší tyče jako uragán a jemnou hlavičkou na vzdálenější tyč nedal Starečkovi šanci. 

 

Inkasovaná branka Aritmu probudila a Pražané převzali otěže zápasu. Zpoza vápna se pěknou střelou prezentoval Hrabák, Bouzek v brance hostí jeho pokus dokázal s vypětím všech sil vyškrábnout. V další příležitosti se ocitl Bogár, jenž z otočky přehazoval gólmana. Ten se ale stačil ještě vrátit a vypíchnout balón na roh. Největší šanci měl střelec první branky Rybka, který po Cheremisinově přihrávce postupoval sám na bránu a trefil pouze tyč! Dále střídající Madej navedl míč na střed hřiště, přihrál pod sebe na nabíhajícího hráče, jenž odcentroval na Macka postaveného na zadní tyči. Macek však bohužel pro domácí trefil pouze boční síť. 

Noční můra domácích?

Pokutový rozstřel potvrdil asi největší současnou slabinu pražské Aritmy. Čtvrtý zápas v řadě remizovala a počtvrté v řadě penalty nezvládla. Tentokrát podlehla Doubravce 3:5.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: "Narazili jsme na velice kvalitního soupeře, rychlého, důrazného, podpořeného nejen fotbalovostí, ale také myšlením zkušených hráčů, které má ve středu hřiště. V první půli byla Doubravka lepší než my, přehrávala nás. My jsme naopak měli více brankových příležitostí, proměnili jsme ale pouze jednu. Po zbytečné chybě jsme si nechali vyrovnat. Poslední dobou se k nám nepřiklání ani štěstí, což bylo vidět i v závěru při našich obrovských šancích. Penalty nám nejdou, čtyřikrát v řadě jsme na ně prohráli a navíc jsme dnes v zápase znovu vedli. Spokojenost samozřejmě být nemůže, se soupeřem jako Doubravka by i ten bod navíc byl velmi cenný. Ve finále jsme mohli mít body tři, ale máme jen jeden, takže z tohoto pohledu určitě zklamání. Soupeř byl ale opravdu velice dobrý. Vyzdvihl bych určitě brankáře Starečka, který nás ve dvou třech případech podržel. Dále Ambruse klasicky za černou práci ve středu pole a střelce Ondru Rybku, celý týden netrénoval a měl zdravotní problémy. I s tím handicapem, který měl, odehrál zápas kvalitně. Za soupeře se mi líbil Ungr, hrál velice dobře."

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Musím říct, že jsem spokojen se ziskem dvou bodů. Myslím, že jsme první poločas byli trochu aktivnější, ale srazila nás taková polovlastní branka, kdy jsme špatnou přihrávkou poslali soupeře do vedení. Druhý poločas jsme začali dobře, soupeře jsme přitlačili a náš tlak vedl k vyrovnání. Poté jsme měli takovou špatnou pasáž, kdy jsme se báli o výsledek, zatáhli se hluboko a nehráli dobře. Nutno říct, že si soupeř vypracoval dvě tři jasné šance, které neproměnil. Jeden z nejlepších hráčů našeho týmu byl brankář, který nás podržel, ale jinak jsme podali slušný týmový výkon až na tu pasáž na konci zápasu."



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - L. Květoň [-] , O. Ksandr [-] , O. Cheremisin [-] , T. Modr [-] - F. Turbák [-] (69. T. Madej [-] ) , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , M. Macek [-] - I. Bogár [-] , O. Rybka [-]

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - F. Kuťák [-] (90. F. Soukup [-] ) , P. Morávek [-] , D. Brabec [-] , M. Ungr [-] (79. P. Vyleta [-] ) - P. Švec [-] , F. Róth [-] (75. D. Sýs [-] )

ŽK: 51. O. Rybka , 53. F. Turbák , 85. L. Květoň - 78. M. Ungr .
Hráči zápasu: J. Stareček , O. Rybka , M. Ambrus - M. Ungr , V. Bouzek .
Místo: UMT. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hanousek Karel - Poživil Jaroslav, Kovářová Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.