2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:30

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buldoci si na góly museli počkat do poslední desetiminutovky


Branky


0

Favorit utkání se i přes územní převahu nemohl dlouho prosadit, spasil ho až Oslovič povedenou ranou z přímého kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Geňova příležitost ke gólu nevedla

Domácí Buldoci chtěli napravit zaváhání z posledního utkání, ve kterém prohráli na půdě plzeňského ZČE těsně 1:2. Nečekalo je nic lehkého, Jindřichův Hradec přijel hrát poctivou defenzivu a navíc byl nabuzen výhrou z derby s Třeboní.

 

Karlovy Vary začaly velmi aktivně, hned v 10. minutě měly největší šanci celého poločasu. Po špatném odkopu jindřichohradeckého brankáře Hulíka šel sám na bránu domácí kapitán Geňo, jeho rána však prolétla těsně vedle tyče. Celý první poločas se odehrával za územní převahy domácích, žádnou větší šanci si však karlovarští nevypracovali. 

Kdo si počká, ten se dočká

I ve druhém dějství měli více ze hry domácí hráči, obraz hry se nezměnil. Platonická převaha Karlových Varů na propracovanou obrannou hru Jindřichova Hradce neměla žádný efekt, hosté zkušeně a bezchybně bránili. Rozhodující moment nastal v 79. minutě, kdy dostal hradecký Šenkýř červenou kartu za podražení soupeře zezadu v nepřerušené hře v souboji o míč.

 

Z následného přímého kopu se trefil Tomáš Oslovič a rozjásal 120 přítomných diváků čekajících na gól. Minutu před koncem pak přidal pojistku nejlepší střelec soutěže Martin Psohlavec, když dotáhl do úspěšného konce brejkovou situaci Buldoků. Karlovy Vary tak dokázaly zvítězit a drží se v závěsu těsně za Hořovickem. 

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "Jindřichův Hradec velice dobře v bloku bránil. Nedával nám moc prostoru ke kombinaci, ta se nám směrem dopředu vůbec nedařila. Trpělivou hrou a převahou se nám nakonec povedlo vstřelit dva góly a myslím si, že jsme po zásluze vyhráli. Dobře hrál Pěkný na postu defenzivního záložníka."

FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: "Zápas hodnotím negativně, nepodařilo se nám získat bod. Neobstáli jsme v tom, v čem jsme chtěli obstát. V určitých okamžicích nás podržel brankář Hulík, který svými zákroky v kritických momentech zachránil tým. Z naší strany to bylo takticky dobře vedené utkání, bohužel až na tu jednu chybu, která přišla v 80. minutě. Takticky od nás sehrané velice dobře, co se týče technické stránky, tam byl soupeř lepší. Mrzely mě určité pasáže, kdy byl soupeř lepší na balónu."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - L. Mestl [-] , L. Tůma [-] , T. Oslovič [-] , M. Polom [-] (90. M. Havlíček [-] ) - P. Maňák [-] , D. Krlička [-] (89. K. Plachý [-] ) , M. Pěkný [-] , J. Dušek [-] (74. M. Királyi [-] ) - M. Psohlavec [-] (90. Z. Skala [-] ) , M. Geňo [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - V. Kučera [-] , M. Slavík [-] , O. Blažek [-] , V. Císař [-] - J. Kluzák [-] , M. Šenkýř [-] , R. Koutný [-] , P. Pěnka [-] (76. F. Votava [-] ) - D. Svoboda [-] (89. L. Králíček [-] ) , T. Beránek [-]

ŽK: 39. M. Polom , 42. L. Tůma , 85. M. Geňo - 54. J. Kluzák , 64. T. Beránek . ČK: 79. M. Šenkýř .
Hráči zápasu: M. Pěkný - J. Hulík .
Místo: Dvory. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - Mudra Zdeněk, Pastyřík Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.