2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:30

11.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulík chycenou penaltou zavelel k výhře


Branky


0

Vyrovnané derby dvou zatím nejúspěšnějších jihočeských celků rozhodl svým gólem Svoboda, v nastavení pojišťoval vítězství Jindřichova Hradce Kluzák. Milevští se mohli na začátku utkání dostat do vedení, neproměnili však pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlomový moment ze dvanácté minuty

Milevsko šlo do jihočeského derby namlsané výhrou 4:0 nad Dynamem ZČE Plzeň z minulého kola. Jindřichův Hradec chtěl naopak napravit zaváhání z Karlových Varů, kde favorita dlouho trápil a inkasoval až v 81. minutě. 

 

Od prvních minut bojovaly oba celky nejen jeden proti druhému, ale také s nepříznivým terénem. Celé dny hodně pršelo, trávník v Jindřichově Hradci byl tak hodně promáčený a zápas připomínal spíše boj než fotbal. Více z utkání mělo na začátku Milevsko, drželo balón na svých kopačkách a usadilo se na polovině svého soupeře. Ve dvanácté minutě pak dostali hostující fotbalisté i možnost pokutového kopu, kterou trestuhodně nevyužili, střelu Komárka skvěle vyrazil gólman Hulík.

 

Jak se později ukázalo, chycený pokutový kop byl také zlomovým okamžikem utkání. Ve 29. minutě se rychlou kombinační akcí dostal k míči mladík Votava a předložil míč Danielu Svobodovi, který se nemýlil - 1:0 pro domácí. Do konce poločasu se už víceméně nic nestalo.

Závěr patřil Kluzákovi

Druhý poločas nabídl stejný scénář. Bojovalo se o střed hřiště, ani jeden tým se nedostával do větších příležitostí. Více ze hry měli spíše milevští, hráči Jindřichova Hradce je však do žádné gólové příležitosti nepustili a poctivě bránili. Deset minut před koncem mohli domácí definitivně rozhodnout, do jedinečné tutovky se dostal Kluzák, z malého vápna však trefil pouze gólmana Horka. Neproměněnou šanci odčinil Josef Kluzák v samém závěru, když po krásné ráně rozvlnil síť a zvýšil na konečných 2:0 pro domácí.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: "Jsem velice rád, že kluci vzali zápas tak prestižně, jak ho vzali. Bylo to důležité utkání pro vývoj v tabulce. Nepodcenili nic, bojovali, makali. Musím náš mančaft za dnešek jen pochválit i kvůli změnám, které v našem týmu byly díky zraněním i trestu. Stěžejní byla dvanáctá minuta, kdy Hulík zneškodnil penaltu, pak už sice moc práce neměl. Zápas se také určitě povedl Slavíkovi na stoperovi."

FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: "Ze začátku jsme byli lepší, měli jsme víc šancí, byli víc na míči, hráli na polovině soutěže. Ve dvanácté minutě byla penalta, kterou jsme neproměnili. Poté ve třicáté minutě, kdy jsme ještě pořád domácí přehrávali, jsme propadli na půlce, místo odkopu do autu jsme tuhle situaci nevyřešili, to byla chyba. Po inkasované brance jsme přestali hrát a byli pasivnější, strašně nás to rozhodlo a změnilo směr utkání. Už to byla taková hra od vápna k vápnu, hodně nepřesností. Terén byl také špatný, na hřišti stála voda, byl to hodně bojovný zápas. Z našeho týmu hrál dobře Suchan."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - O. Blažek [-] , M. Slavík [-] , T. Beránek [-] , J. Rejthar [-] - T. Šenkýř [-] (83. O. Černoch [-] ) , J. Kluzák [-] , R. Koutný [-] , D. Svoboda [-] - V. Kučera [-] (13. P. Pěnka [-] ) , F. Votava [-] (90. L. Králíček [-] )

FC ZVVZ Milevsko
M. Horek [-] - J. Kosobud [-] , O. Kosobud [-] , J. Suchan [-] , M. Málek [-] (79. M. Suchan [-] ) - J. Knotek [-] (75. J. Marvan [-] ) , V. Kosík [-] (65. V. Bouška [-] ) , J. Komárek [-] , F. Koutník [-] (65. L. Sedlák [-] ) , J. Barda [-] - P. Dvořák [-]

ŽK: 34. J. Kluzák , 65. T. Šenkýř , 68. D. Svoboda - 21. J. Knotek , 32. J. Barda , 41. P. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Hulík , M. Slavík - J. Suchan .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hocek Petr - Matoušek Lukáš, Němec Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.