3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:30

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Varech se body dělily


Branky


0

Vyrovnané utkání dvou kvalitních celků nabídlo pěknou podívanou. Po červené kartě Pyška v 65. minutě převzaly otěže zápasu Karlovy Vary a v 83. minutě otočily Psohlavcem vývoj zápasu. V 88. minutě se ale podařilo Tvrdému vyrovnat, který tak k asistenci přidal i gól. Penaltový rozstřel se povedl domácímu brankáři Strnadovi, jenž lapil tři z pěti pokusů Motorletu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď

Bylo vidět, že se potkala dvě kvalitní mužstva. První poločas byl hodně vyrovnaný, oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal. První šanci utkání měli pražští návštěvníci, Strnad v brance Buldoků byl však připraven. Ve 37. minutě využili hosté chyby domácího mužstva a vrhli se do brejku. Po straně utekl Tvrdý, nacentroval na Pavla Novotného a jeho hlavička znamenala vedení Motorletu 1:0! Moc dlouho ale vedení hostujícímu celku nevydrželo. Ve 40. minutě vykopával Strnad, Psohlavec hlavou prodloužil za sebe, kde už číhal kapitán Marian Geňo a přehodil Foferku.

Divoký závěr

I ve druhém poločase se hrála vyrovnaná partie. Tu však ukončila 65. minuta, kdy se po druhé žluté kartě musel ze hřiště pakovat pražský Pyšek. Logicky se otěží zápasu chopili domácí, kteří byli hladoví po třech bodech, aby se udrželi těsně za vedoucím Hořovickem. Svou převahu korunovali karlovarští v 83. minutě. Pěkný nacentroval na nejlepšího kanonýra soutěže Martina Psohlavce, který vstřelil už svou třináctou branku v soutěži! Už už to vypadalo, že Karlovy Vary zvítězí. Jenže přišla 88. minuta, Koukalův centr a Antonín Tvrdý hlavou nezadržitelně vyrovnal na 2:2!

Strnad v akci

V penaltách se vytáhl domácí gólman Daniel Strnad. Z pěti pokusů hráčů Motorletu se mu podařilo tři zlikvidovat! Po velmi dlouhé době tak dokázali karlovarští fotbalisté vyhrát penaltový rozstřel!

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "Byl to souboj dvou kvalitních mužstev, která chtěla hrát kombinační fotbal. Vyrovnaný zápas. Myslím si, že ta remíza a naše výhra je spravedlivá. Ale když dostanete gól v poslední minutě, tak to samozřejmě mrzí. Vyzdvihl bych brankáře Strnada, za obdržené dva góly nemohl, v dalších situacích nás podržel a díky němu jsme v penaltách získali bod navíc."

FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: "Vyrovnané utkání, které zaslouženě skončilo remízou. Po našem vyloučení jsme i v deseti lidech dokázali srovnat na 2:2 a penaltový rozstřel je už jen loterie. Žádného hráče bych extra nevybíral, hráli jsme výborně jako jeden tým."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - K. Plachý [-] (67. J. Dušek [-] ) , P. Kucalas [-] , T. Oslovič [-] , L. Mestl [-] - D. Vaněček [-] , M. Pěkný [-] , D. Krlička [-] (73. P. Maňák [-] ) , J. Medveděv [-] - M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - L. Kučera [-] , A. Tvrdý [-] , J. Machurka [-] , J. Karbulka [-] - J. Pyšek [-] , J. Krolop [-] (67. O. Měska [-] ) , L. Dejl [-] , J. Ptáček [-] - P. Novotný [-] (83. R. Klouček [-] ) , Z. Koukal [-]

ŽK: 30. J. Pyšek , 35. L. Dejl . ČK: 65. J. Pyšek .
Hráči zápasu: D. Strnad - A. Tvrdý .
Místo: Dvory. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - Kastl Jan, Štěrba Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.