1:7
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovičtí si v Jindřichově Hradci otevřeli střelnici


Branky


16. F. Kapias - 29. V. Zítek , 36. A. Rampa , 38. J. Mojdl , 50. D. Farkaš , 67. V. Zítek , 81. L. Kaufman (p.) , 88. D. Hájek
0

Lídr Divize A si upevnil první místo a potvrdil, kdo má nejlepší útok v soutěži. Utkání rozhodla 12. minuta, kdy byl vyloučen domácí Císař. Hořovicko se sice rozjíždělo pomalo a dokonce nechalo jít Hradec do vedení, nakonec ale přesvědčivě zvítězilo. Dvěma góly se blýskl kanonýr Zítek, který si za posledních pět zápasů připsal deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta a čtyři góly

Po nepovedeném představení v Plzni si chtěli jindřichohradečtí fotbalisté zvednout náladu. Nečekal je ale vůbec jednoduchý soupeř, na jih Čech totiž přijelo vedoucí mužstvo Divize A Hořovicko, které v průměru střílí přes tři branky na zápas a za poslední tři zápasy mělo skóre 14:0!

 

Dopolední hodiny ale hostujícímu celku nesvědčí, o čemž se přesvědčili domácí fotbalisté i dnes. Začátek utkání byl vyrovnaný, situaci si však Jihočeši zkomplikovali už ve 12. minutě. Hostující forvard Zítek mohl jít sám na bránu, za záchrannou brzdu zatáhl Císař a stáhl Zítka k zemi. Nemohlo přijít nic jiného než červená karta. O čtyři minuty později se ale paradoxně dostali domácí do vedení. Po chybě hořovické obrany se z dorážky prosadil Filip Kapias. Za dalších pět minut se radovali Hradečáci podruhé, rozhodčí byl ale proti a branku neuznal.

 

Po necelé půlhodině hry dokázali hosté srovnat. Farkaš rozjel akci na levé straně a po jeho přihrávce dával do prázdné brány Vojtěch Zítek. Druhý gól přidal ve 36. minutě Antonín Rampa, který hlavičkoval po standardní situaci na zadní tyč a Hulík v brance Hradce byl bez šance. Než se domácí stihli vzpamatovat, dostali další gól. Z pětadvaceti metrů se napřáhl Jan Mojdl a trefil se přesně k tyči. 

Tak kolik to bude?

Jakékoliv naděje domácích na bodový zisk uhasil v 50. minutě gólem na 1:4 Dominik Farkaš. Hořovicko zvolnilo a užívalo si slunečného sobotního dopoledne a dalšího blížícího se vítězství. Svou druhou branku v zápase pak přidal v 67. minutě Vojtěch Zítek. Ač si už domácí fotbalisté a příznivci přáli, aby byl konec, hosté stále neměli dost. Deset minut před koncem se ve vápně otáčel Štěpnička a jeden z bránících hráčů ho podrazil, odpískaný pokutový kop proměnil kapitán Luděk Kaufman. Debakl jindřichohradeckých fotbalistů pak zakončil po samostatném úniku střídající Daniel Hájek

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: "Začátek byl pro nás víceméně skvostný. Hořovicko jsme do ničeho nepustili, hráli jsme aktivně. Bohužel ve dvanácté minutě udělal velkou klukovinu nejzkušenější hráč Císař, kdy naprosto zbytečným způsobem zastavil pronikajícího hráče školáckým faulem, který skončil zaslouženě červenou kartu. Myslím si, že tohle byl rozhodující okamžik zápasu. Hrát o deseti de facto osmdesát minut proti takovému soupeři, který má formu, ambice a kvalitu na třetí ligu, je při naší kvalitě nemožné. Ráz utkání jsme si zavinili sami. Dali jsme ale první branku, soupeře jsme zatlačili. Pět minut nato jsme dali regulérně další branku, bohužel nám ji nepochopitelně sudí Rejžek neuznal. Nevím proč. Asi tam hrají roli úplně jiné důvody než to, co bylo vidět na hřišti. Myslím si, že nás sudí Rejžek naprosto zbytečně poškodil. Do konce poločasu se potvrdila kvalita Hořovicka a druhá půlka byla jen o tom, kolik nám nasází branek do sítě. Hráli výborně. My jsme jim to také ulehčili našimi chybami. Zasloužené a jednoznačné vítězství Hořovicka. Pokud bude i nadále hrát tak, jak hraje, tak míří do třetí ligy. Určitě nezklamal kapitán Koutný, který tým táhl. Byl to jako obvykle náš stěžejní hráč."

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "Jsme rádi, že jsme toto utkání zvládli. Při ranních zápasech nám úplně nejde začátek, což se ukázalo i dnes. Trvá nám, než se probudíme, navíc byla před námi i dlouhá cesta. Postupem času jsme se ale do zápasu dostali. Po vyloučení hráče soupeře ve 12. minutě šlo jen o to, kolik branek dáme. Dali jsme jich sedm, skvělé, ale mohli jsme dát další tři čtyři, ale dobře chytal brankář Hradce. Vojta Zítek dál pokračuje ve formě, dnes dva góly, za posledních pět zápasů dal deset gólů. Musím říct, že jsme opět podali kolektivní výkon, byl to zápas celého mančaftu."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - O. Blažek [-] , V. Císař [-] , M. Slavík [-] , J. Rejthar [-] (65. M. Šenkýř [-] ) - J. Kluzák [-] (70. F. Votava [-] ) , T. Beránek [-] , R. Koutný [-] , T. Šenkýř [-] (46. D. Svoboda [-] ) - F. Kapias [-] (65. P. Pěnka [-] ) , V. Kučera [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] (84. P. Šebek [-] ) - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] - M. Nademlejnský [-] , D. Farkaš [-] (77. D. Hájek [-] ) , A. Rampa [-] (81. T. Keckstein [-] ) , J. Mojdl [-] (70. I. Zítka [-] ) , J. Štěpnička [-] - V. Zítek [-] (68. T. Srp [-] )

ŽK: 35. J. Mojdl , 51. A. Rampa . ČK: 12. V. Císař .
Hráči zápasu: R. Koutný - V. Zítek .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svatík Martin - Tvrdík Ivan, Rejžek Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.