F. Róth 16.
P. Vyleta 25.
F. Róth 51.
F. Róth 57. (p.)
F. Róth 62.
F. Róth 72.
M. Rossmann 90. (vl.)
7:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

One Man Show: v hlavní roli Ferenc Róth


Branky


16. F. Róth , 25. P. Vyleta , 51. F. Róth , 57. F. Róth (p.) , 62. F. Róth , 72. F. Róth , 90. M. Rossmann (vl.)
0

Senco smetlo Jiskru Třeboň sedmi góly. Rozhodující momenty přišly na začátku druhého poločasu, kdy se domácí radovali třikrát během jedenácti minut. Hlavní hvězdou byl kanonýr Róth, který vstřelil pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Róth poprvé

Třeboňští fotbalisté přijeli do Plzně povzbuzeni dobrými výkony z posledních dvou zápasů proti Motorletu a roudenské Malši, ani v jednom případě ale nedokázali vybojovat body. Teď k tomu měli příležitost na Doubravce, která měla v nohách středeční dohrávku 5. kola právě v Roudném a po smolném závěru utkání získala pouze jeden bod.

 

Jenže možná únava se na domácích fotbalistech nastoupivších v totožné sestavě rozhodně nepodepsala. Od prvních minut měli Plzeňáci lehkou územní převahu a postupem času si začali také vytvářet šance a zaměstnávat třeboňského gólmana Skálu. První z nich ještě Vyleta nevyužil, v 16. minutě se ale už mohl radovat šestatřicetiletý kanonýr Ferenc Róth. Ve 25. minutě pak zvýšil na 2:0 krajní záložník Patrik Vyleta po Róthově přihrávce. Ve zbytku poločasu si domácí tým pohlídal dvougólové vedení a skóre se již nezměnilo.

 

Róth podruhé, potřetí, počtvrté a popáté

Celý zápas rozhodla šestiminutovka zkraje druhého dějství. V 51. minutě si hostující obrana totiž znovu nepohlídala Ference Rótha a ten přidal svou druhou branku. Maďarský útočník protřelý naší nejvyšší soutěží pak přidal i třetí branku z pokutového kopu a dokonal tak hattrick! Jiskru dvě slepené branky srazily na kolena a bylo jasné, že na body to zas nebude. Hned za další pět minut se znovu prosadila hlavní postava celého zápasu Ferenc Róth a Rybníkáři se začali smiřovat s debaklem.

 

A stále neměl bývalý hráč Slovácka, Viktorie Plzeň nebo Bohemians 1905 dost. V 72. minutě uzavřel svůj gólový účet na čísle PĚT! Rázně se tak Ferenc Róth vyšplhal na druhé místo střelecké tabulky o dva góly za karlovarského Psohlavce. I Jiskra si v průběhu celého zápasu dokázala vytvořit několik dobrých šancí prostřednictvím Djurova nebo Winklera, nebyla ani zdaleka tak efektivní a produktivní jako Senco. Černou třeboňskou sobotu pak uzavřel v 90. minutě vlastním gólem Michal Rossmann.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Myslím si, že jsme sehráli mimořádný zápas, co se týče vstřelených branek. Byly zasloužené, padly po vypracovaných akcích. Nicméně musím přiznat, že ke konci za stavu 4:0 se nám dařilo téměř vše. Soupeř to v žádném případě nezabalil a hrál dál, bylo ale samozřejmě vidět, že byl deprimován výsledkem, který je pro ně hodně krutý. Nám se ale na druhou stranu povedly opravdu kvalitní věci. To, co chceme, abychom dělali, jsme dělali. Zrodil se takto mimořádný výsledek. O hráči zápasu asi není potřeba mluvit. Ferenc byl mimořádný. Pět gólů v zápase jsem zažil poprvé ve své trenérské kariéře a Ferenc si zaslouží z mé strany uznání a gratulaci."

TJ Jiskra Třeboň
Obránce J. Gulaš: "První poločas jsme nehráli špatně, bohužel soupeř se po našem nedůrazu dokázal dvakrát prosadit. Nutno říct, že nám dělal obrovské problémy Róth, který se prosadil pětkrát, to je hrůza. Po třetím gólu jsme se totálně složili, ale přesto měli čtyři šance, bohužel nedali a hráli nadále laxně v obraně..."



Sestavy


SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] (75. F. Kuťák [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - D. Brabec [-] , L. Filipec [-] (59. P. Švec [-] ) , P. Morávek [-] (82. F. Soukup [-] ) , P. Vyleta [-] - D. Sýs [-] , F. Róth [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - D. Kodras [-] (46. L. Winkler [-] ) , J. Gulaš [-] , M. Chromčák [-] (75. H. Holý [-] ) , D. Kolafa [-] - M. Franěk [-] (59. M. Kodras [-] ) , D. Straka [-] , K. Benhák [-] (82. P. Dobeš [-] ) , M. Rossmann [-] - T. Maxa [-] , M. Djurov [-]

ŽK: 11. P. Knakal , 81. P. Morávek - 38. M. Djurov , 51. M. Franěk , 72. J. Gulaš , 75. T. Maxa .
Hráči zápasu: F. Róth .
Místo: tráva. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - Trska Adam, Musil Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.