0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

14.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolové odlétají se třemi body z Hradce


Branky


0

Úvod zápasu vyšel hostujícímu celku, díky Glasnovičovi šel také do vedení. Zbytek celého utkání patřil Jindřichovu Hradci, jenže se mu nepodařilo překonat brankáře Kuta a jednou nastřelil Beránkem břevno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nápor využil Glasnovič

Prvních patnáct minut patřilo hostům, kteří začali jednoznačně aktivněji. Byli daleko agresivnější než ospalí Jindřichohradečáci. Jejich vysoké napadání dělalo domácím problémy, a už v 6. minutě se dostali Sokolové také do vedení. Na centrovaný balón si naskočil Marin Glasnovič a rozevlál síť za Hulíkem v bráně. Po úvodní pasáži se Jihočeši probudili a získali územní převahu. Kvalitní obrana Nového Strašecí jim však znemožnila vůbec ohrozit gólmana Kuta, natož vstřelil vyrovnávací branku. Do konce poločasu už osmdesát diváků další gól nevidělo a hosté tak odešli do šaten s jednogólovým náskokem.

Obranný val vydržel

Druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu. Dá se říct, že celých pětačtyřicet minut měli hradečtí fotbalisté převahu, tu ale ne a ne zužitkovat. Nejblíže ke gólu měl Beránek, po jehož ráně se za hostujícím brankářem rozezvučelo břevno. V 80. minutě si Sokolové z Nového Strašecí zkomplikovali situaci, když se nechal vyloučit Mrázek. Těsné vedení ale uhlídali a do středních Čech tak vezou tři body!

 

Nové Strašecí díky druhé výhře v řadě poskočilo už na šestou příčku „áčkové“ divizní skupiny a na čtvrté Sedlčany ztrácí pouhé dva body. Jindřichův Hradec naopak spadl na čtrnáctou příčku a řádně si zkomplikoval situaci do jarní části. 

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: "Nevím, jestli má cenu nějakým způsobem ty kluky motivovat a připravovat celý týden na zápas, když pak přijedou takoví břídilové, jako přijeli dnes, a de facto ze zápasu udělají takovou bramboračku. Myslím si, že se někdo nahoře rozhodl, že Hradec sestoupí, a podle toho to také vypadá. Opravdu k tomu nemám víceméně co říct. Rozhodčí Cupl je opravdu známý tímto řízením zápasů, kdy je posílán na zápasy, kde je potřeba „něco“. Tady bylo asi potřeba Hradci ukázat sílu, a to se povedlo. Takže pan Cupl určitě výraznou osobností zápasu. Pochválil bych Radima Koutného."

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Bojovný zápas. Soupeř měl de facto jen jednu šanci, hrál po vápno, byl v koncovce neškodný. První půlku jsme měli více ze hry, od nějaké 55. minuty převzal soupeř iniciativu a my jsme mu k tomu pomohli i v 80. minutě, kdy se nechal vyloučit Mrázek. Bojovný zápas o šest bodů. Dobře zahráli Glasnovič a Palko."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - O. Blažek [-] , T. Beránek [-] , M. Slavík [-] , J. Rejthar [-] (81. P. Pěnka [-] ) - D. Svoboda [-] (59. O. Černoch [-] ) , R. Koutný [-] , J. Kluzák [-] , M. Šenkýř [-] (61. T. Šenkýř [-] ) - F. Kapias [-] , V. Kučera [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Mžourek [-] , L. Bodeček [-] , M. Obermajer [-] , L. Palko [-] - P. Kučera [-] , J. Kapek [-] (68. J. Mrázek [-] ) , M. Kaválek [-] , J. Ducár [-] - J. Hájek [-] , M. Glasnovič [-] (85. D. Dolák [-] )

ŽK: 23. J. Hulík , 83. T. Beránek - 64. M. Obermajer , 85. M. Kaválek . ČK: 80. J. Mrázek .
Hráči zápasu: R. Koutný - L. Palko , M. Glasnovič .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - Cihlář Jan, Hrkal Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.