2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov přišel o body, byť dvakrát vedl


Branky


0

V nekonečném podzimním příběhu zmaru napsali Slavojáci další nešťastnou kapitolu. V dnešní derniéře první části divizní sezony nabídli Karlovým Varům, které většinu zápasu celkem v pohodě drželi na uzdě, body na stříbrném podnosu a lázeňští Buldoci se nenechali přemlouvat. Dvakrát vyrovnali a bod za dodatečné penalty si na zpáteční cestu naložili jako bonus. Velká škoda pro domácí, dnes na Karlovy Vary zcela jistě měli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek i konec poločasu

Do utkání zelenobílí nastoupili opět bez zraněného kapitána V. Beránka a Špáta, k nim se přidal i Žilenko a hodně výjimečně Kabele. Ten až do dnešního zápasu bezkonkurenčně držel primát železného muže – od svého příchodu do Krumlova nechyběl v mistrovském zápase ani minutu. Dnes ho však skolila nemoc. Slavojáci i tak působili sebevědomě, a když se zkraje zápasu dostali do vedení Martinem Dudákem, jenž si míč výborně vyměnil s Persánem, vypadalo to nadějně. Domácí měli více ze hry, dostali chuť, ale stačila nedůslednost při odvracení rohu a Buldoci v 23. minutě Danielem Krličkou snadno vyrovnali. Krumlovští se nedali zaskočit a svou snahu vyjádřenou územní převahou zúročili gólem do šatny po výstavní střele motoru svého týmu Václava Nováka.

Ani přesilovka domácím nepomohla

Hosté po přestávce z ničeho nic opět srovnali. To Dušek seběhl po levé straně a jeho centr proletěl přes celé vápno k zadní tyči a volný Michal Királyi srovnal skóre. Domácí tentokrát vypadli z role a karlovarští, kteří až dosud nebyli příliš vidět, hodně ožili a opakovaně zahrozili. Hodně vzruchu bylo k vidění na začátku poslední čtvrthodiny zápasu. To vzápětí po sobě viděli žluté karty oba kapitáni a hostující brankář Strnad červenou. Početní převahu však Slavojáci nezužitkovali, naopak nechybělo mnoho a mohli inkasovat po brejku Maňáka, jehož skvěle vysunul Psohlavec. 

 

Střídající gólman Švec zazářil v rozstřelu

Po remíze rozhodli o druhém bodu pro sebe hosté, kteří sice postrádali distancovaného hrajícího asistenta a tahouna týmu Geňa, ale penalty zvládli v poměru 3:4, když se trefili domácí Novák, Peťule, Kroupa a hostující Plachý, Maňák, Mestl, Psohlavec. Na brankářích ztroskotali Wagner, Trnka a Oslovič.

(autor: František Lippl)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "Z našeho pohledu špatný začátek utkání, nezačali jsme dobře, rychle jsme inkasovali. Po vyrovnávací brance jsme měli víc ze hry, bohužel jsme dostali do šatny gól na 2:1. Po přestávce se nám povedlo srovnat a myslím si, že po zásluze skončilo utkání remízou. Vyzdvihl bych náhradního brankáře Švece, šel nerozchytaný do zápasu, nedostal gól a v rozstřelu dvě penalty chytil. Měl zásluhu na našem druhém bodu. V záloze hrál dobře Krlička."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Svoboda [-] , M. Dudák [-] , J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] - V. Jakeš [-] , V. Novák [-] , J. Rozkošný [-] (83. J. Peťule [-] ) , F. Persán [-] - P. Svoboda [-] , M. Klivanda [-]

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , L. Mestl [-] , K. Plachý [-] - J. Dušek [-] (88. Z. Skala [-] ) , P. Maňák [-] , M. Királyi [-] , D. Krlička [-] - K. Koubek [-] (77. M. Švec [-] ) , M. Psohlavec [-]

ŽK: 54. J. Rozkošný , 76. M. Klivanda - 10. P. Maňák , 46. D. Krlička , 76. T. Oslovič . ČK: 76. D. Strnad .
Hráči zápasu: M. Švec , D. Krlička .
Místo: tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Hurych Jan - Leška Martin, Němec Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.