6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:30

3.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Silný zničil čtyřmi brankami HFK Třebíč


Branky


25. T. Mazouch , 30. J. Silný (p.) , 37. J. Silný , 47. J. Silný , 49. J. Silný , 73. T. Mazouch
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím, kteří se snažili střílet z každé pozice, ale třebíčská obrana v těchto chvílích stála na pevných základech. Naopak, Třebíč mohla jít do vedení v 18. min., kdy po přihrávce Floriána v brankové příležitosti Dočekal přestřelil. V 26. min. hlavní rozhodčí vyhodnotil střet Chlupa s Mlýnkem jako nedovolený a Mazouch z přímého volného kopu poslal domácí do vedení 1 : 0. Další sporný moment přišel ve 30. min., kdy běžecký souboj  Komínka se Silným v třebíčském velkém vápně hlavní rozhodčí posoudil opět jako  nedovolený a sám postižený z penalty zvýšil na 2 : 0. Do poločasu domácí zvýšili ještě na 3 : 0, kdy Silný proměnil samostatný únik.

Nekoncentraci třebíčské obrany domácí potrestali hned v úvodu druhého poločasu. Silný se totiž brankově prosadil v 47. a 49. min. Za takto již rozhodnutého stavu mohl korigovat výsledek Florián, jeho hlavička po centru Ošmery ale skončila těsně vedle domácí branky. Neprosadil se ani Fall, jehož dalekonosnou, dobře mířenou, střelu domácí brankář vyrazil na roh. Konečný výsledek na 6 : 0 stanovil v 73. min. přesnou střelou za tyč Mazouch.

http://www.hfktrebic.cz/novinka/fc-viktoria-otrokovice-hfk-trebic-6-0-3-0/



Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] (67. L. Juhas [-] ) , T. Mazouch [-] , P. Rajnoha [-] , J. Silný [-] (55. J. Mlčák [-] ) , M. Němec [-] (65. V. Zach [-] ) , R. Elšík [-] , A. Jasenský [-] , O. Šuranský [-] , T. Netopil [-]

HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - P. Chalupa [-] , K. Havránek [-] , D. Komínek [-] - L. Fall [-] , J. Dobrovolný [-] , J. Chlup [-] , P. Ošmera [-] - T. Válek [-] (62. O. Benda [-] ) , M. Dočekal [-] (62. D. Kovář [-] ) , P. Florián [-] (62. R. Novotný [-] ) -

ŽK: 30. D. Komínek , 43. M. Dočekal .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 255. Rozhodčí: Duda Radim - KNEISL Zdeněk, MRÁZEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.