3:1
(2:0)
55. L. Fall
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov se výhrou dostal na čelo tabulky


Branky


8. K. Kroupa , 31. L. Zelenka , 81. K. Kroupa (p.) - 55. L. Fall
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali domácí aktivně a chvíli po úvodním hvizdu poslal na Matiáškovu branku zdravici Fládr, byť netrefil prostor ohraničený třemi tyčemi. V závěru první desetiminutovky potáhl balón Petržela, přes Nekudu putoval k volnému Kroupovi na zadní tyči a ten zkušeně umístil balón do branky.

Po čtvrthodince se osmělili i hosté, vítr v domácí obraně způsobil dvakrát po sobě rychlík Dogui, jeho nabídky před brankou ale nikoho nenacházely. S Chlupovou střelou si poradil Kofroň, který si na přetížení rozhodně stěžovat nemohl. Po půlhodince hry Zelenka při tanečcích na hranici velkého vápna nemohl realizovat žádnou geniální přihrávku, tak se do míče opřel sám a ten zapadl přesně k tyči! „Ještěže jsem tu tyč nelízl z druhé strany, byla to náhoda,“ culil se příliš skromně po utkání, přestože jeho radost z téhle trefy byla vpravdě nelíčená.

Vzápětí si balón k exekuci přímého kopu postavil Fládr, mířil ale nad branku. Těsně před odchodem do šaten rozehrával Dogui přímý kop na hranici „šestnáctky“, jeho střelu Kofroň vyrazil zpět do pole.

Po změně stran hlavičkoval po Zelenkově rohu Kroupa těsně vedle tyče. V 54. minutě zcela nečekaně napřáhl z velké dálky Fall a jeho bomba skončila přesně u tyče domácí svatyně! „Bylo to perfektně umístěné, chytnout to nešlo,“ potvrdil po zápase „Kofi“.

Leckomu v tu chvíli zatrnulo a mělo být hůř. O deset minut později vyslal další dalekonosnou navštívenku Ošmera, Kofroň míč jen vyrazil před sebe a dobíhající Dočekal se naštěstí rozhodl zjistit, jak vysoká je síť za domácí brankou.

Dvacet minut před koncem sklepl Pančochářův centr Nekuda pro Kroupu, ten našel jen Matiáškovy rukavice. Dalším varováním byl závar po rohovém kopu, kdy to zkoušeli Komínek i Dočekal, přičemž jeho střelu vytlačil Kofroň na břevno.

Rozhodnutí padlo necelých deset minut před koncem. Koudelka zleva právě centroval před branku, když ho sestřelil Pavel Chalupa a nařízenou penaltu proměnil Kroupa v tříbodovou jistotu. Trefit se mohl i střídající Langer, z otočky mířil těsně vedle bližšího vinglu horácké branky. Prostějov si stále drží neporazitelnost a dostává se na první místo v MSFL.



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - M. Sus [-] , A. Rus [-] , M. Hirsch [-] - L. Zelenka [-] , M. Sečkář [-] (62. J. Koudelka [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Pančochář [-] , L. Petržela [-] (82. T. Langer [-] ) - K. Kroupa [-] , P. Nekuda [-] (88. M. Machálek [-] )

HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - K. Havránek [-] , D. Komínek [-] , P. Chalupa [-] (83. T. Oberreiter [-] ) - J. Dobrovolný [-] , L. Fall [-] , P. Ošmera [-] , J. Chlup [-] - - M. Kostelecký [-] (72. M. Chalupa [-] ) , M. Kelbler [-] (61. M. Dočekal [-] ) , M. Dogui [-]

ŽK: 79. J. Pančochář - 27. J. Dobrovolný , 46. M. Dogui , 78. M. Chalupa , 80. P. Chalupa , 85. J. Chlup .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Počet diváků: 470. Rozhodčí: Možíš Dušan - DOHNÁLEK Jan, MIKLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.