0:1
(0:1)
42. N. Višněvský (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta rozhodla o vítězství Zlína


Branky


42. N. Višněvský (p.)
0

Třebíč hostila doma Zlín, ale body se jí nepodařilo získat a nadále se utápí na spodu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli méně kvalitní utkání s řadou nepřesností na obou stranách. Hosté se ujali vedení 1 : 0 ve 42. min. Sporný Komínkův zákrok na Chwasczcze posoudil rozhodčí jako penaltový, penlaty se ujal kanonýr Višněvský a proměnil. Domácí si v prvním poločase vytvořili dvě slibné příležitosti po přihrávkách Doguiho, ani v jednom případě se ale hráči třebíčského celku gólově neprosadili. Hned na začátku druhého poločasu měl na noze gól domácí Chlup, trefil však pouze padajícího zlínského brankáře Matiáška. V 69. min. mohli hosté rozhodnout opět z pokutového kopu po zákroku Havránka na Višněvského. Penalty se ujal Blanař, ale vysoko přestřelil. Domácí si v závěru vytvořili tlak, hostující obranu nedokázali nijak překonat.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - K. Havránek [-] , D. Komínek [-] , P. Chalupa [-] - J. Dobrovolný [-] , J. Chlup [-] , P. Ošmera [-] , L. Fall [-] - M. Dočekal [-] (60. M. Kelbler [-] ) - M. Dogui [-] , M. Kostelecký [-]

FC TRINITY Zlín B
M. Švec [-] - N. Višněvský [-] (93. F. Štěpánek [-] ) , O. Bačo [-] , M. Vašulka [-] , R. Michálek [-] , E. Hradil [-] (77. P. Hellebrand [-] ) , T. Janíček [-] , P. Hlobil [-] , Š. Chwaszcz [-] , M. Blanař [-] , T. Masař [-] (90. M. Malenovský [-] )

Místo: tráva. Počet diváků: 94. Rozhodčí: Polák Jiří - HÁJEK Kamil, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.