0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:30

6.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas HFK Olomouc proti Líšni skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

Líšeň je poslední a HFK Olomouc nemá taky moc bodů na rozdávání. V tomhle zápase se to bylo znát, týmům chyběla fotbalovost a kreativita. V zápase se rozešli po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl pouze jednu šanci

Zápas šestého kola MSFL  domácích HFK Olomouc, kteří nastoupili s klasickou černobílou kombinací proti hostující Líšni, která se oblékla do červeného. Utkání začalo ve znamení velké nervozity na obou stranách hřiště. Ve 4. minutě se Holice dostala po pravé straně k centru, který mířil přesně na hlavu útočníka, ale mladý gólman Líšně Záleský ji parádním zákrokem vyrazil na roh. Po HFK zahrávalo tři hory v řadě, ale nic zajímavého se neudálo. Líšeň byla ze začátku špatná v kombinaci a nedokázala udržet balón na svých kopačkách. První střídání utkání se uskutečnilo kvůli zranění už ve 14. minutě, ze hřiště odešel  Matoušek a přišel Lotrans. Po zranění byli více na míči domácí, ale hned na to se zmocnili hřiště hosté z Líšně, měli několik rohových kopů, ale žádné velké starosti pro gólmana Muchu to nebyly. Pět minut před poločasem uskutečnila Líšeň další střídání, odešel Matějka a přišel Vejmělek. Do poločasu se už nic zajímavého neudálo, a tak odešli hráči do kabiny s bezbrankovou remízou, když si jedinou šanci zápasu vytvořil na začátku zápasu HFK Olomouc.

Výtečný Mucha zneškodnil všechny střely

Druhý poločas začala Líšeň aktivněji. Po rychlém kontru po pravé straně si Líšeň vytvořila šanci, když střílel Weber, ale pozorný Mucha si se střelou lehce poradil. A za dvě minuty to byl zase Weber, když zpoza vápna napřáhl, ale Mucha jeho střelu vyrazil. Líšeň i nadále zaměstnávala Muchu, na levé straně uvolnil Ovsepjan, ale mladý gólman HFK byl opravdu ve formě a střelu zneškodnil. V 70. Minutě to byli opět Líšenští, ale ani Vejmělek nepřekonal Muchu. Když už to vypadalo, že se nakonec Líšeň prosadí, tak jejich radost přerušil pomezní rozhodní mávnutím ofsajdu. Zápas žádná branka nepadla, a tak si oba týmy odváží bod. Dá se říct, že si tím oba moc nepomohli a budou se nadále utápět na spodu tabulky.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - J. Kotouč [-] , O. Kováč [-] , J. Grézl [-] , P. Kucharčuk [-] - O. Buček [-] (86. M. Boscato [-] ) , J. Bernard [-] , F. Rozsíval [-] , J. Šteigl [-] - M. Heinz [-] , Š. Danis [-]

SK Líšeň
D. Záleský [-] - J. Milotínský [-] , M. Matoušek [-] (13. D. Lontras [-] ) , A. Ovsepjan [-] (78. P. Leasure [-] ) , J. Stehlík [-] , T. Weber [-] , J. Matějka [-] (40. T. Vejmělek [-] ) , F. Schneider [-] , R. Čampa [-] , M. Drábek [-] , M. Král [-]

ŽK: 10. Š. Danis - 39. J. Stehlík , 56. M. Král .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - SEDLÁČEK Tomáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.