3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:15

6.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovácko zdolalo Kroměříž


Branky


22. M. Kovář (p.) , 35. M. Kovář , 74. M. Kovář - 27. D. Steiner
0

V 6. kole MSFL hostilo béčko Slovácka Kroměříž. Domácím vystřílel 3 body Kovář, za hosty se trefil Steiner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hezké počasí a fotbal je to pravé pro diváky. Sestava Slovácka byla obohacená o Břečku, Hofmanna, Kuncla, Sadílka či Civice s Kovářem. Domácí byli od první minuty silnější na balóně a kontrolovali hru. Na zajímavější situaci se čekalo do 24. minuty. Hostující Kašík srazil ve vápně Chýlu, zákrok posoudil sudí jako penaltový. Ke kopu se postavil Marián Kovář a bez potíží poslal domácí do vedení.

Kroměříž odpověděla bleskově o tři minuty později. Hostující David Steiner se ve vápně dobře zorientoval a hlavou poslal míč do sítě. Tenhle stav však netrval dlouho. V minutě 34. vymyslel Sadílek krásnou přihrávku na Civiče, jehož vychytal Petr. Těžkou dorážku stihl z první poslat do sítě Marián Kovář.

Slovácko se muselo bránit proti střelám Nevřala a Jelečka. Nevřal hrozil i ve druhém poločase, ale ke skórování mu pokaždé něco málo chybělo. Hosté mohli vyrovnat v 70. minutě, ale Krška mířil v šanci dvou na jednoho těsně mimo. Skóre tak na druhé straně změnil opět Marián Kovář, který šel sám na brankáře a bez problému jej překonal. Tím dokonal hattrick a zajistil si nejspíše místo v sestavě kola. Do konce zápasu mohl Kovář přidat i čtvrtou branku, ale to se mu nepodařilo.

 

 



Sestavy


1. FC Slovácko B
M. Daněk [-] - T. Brečka [-] , L. Sadílek [-] , M. Kuncl [-] , M. Kovář [-] , E. Civič [-] (81. D. Tesař [-] ) , D. Machalík [-] (87. M. Suchý [-] ) , S. Hofmann [-] , J. Bartoš [-] , P. Chýla [-] , P. Galuška [-] (65. E. Vinkler [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
R. Petr [-] - J. Kašík [-] (68. R. Haša [-] ) , J. Swiech [-] , R. Budín [-] , T. Jeleček [-] - L. Nevřala [-] , D. Steiner [-] (43. P. Silnica [-] ) , D. Krška [-] , J. Hromek [-] - M. Neubert [-] , A. Ševčík [-]

ŽK: 68. M. Kovář - 31. D. Steiner , 66. M. Neubert , 74. J. Hromek .
Místo: MěFS M.Valenty. Počet diváků: 124. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - PETR Zdeněk, PODANÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.