0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:30

6.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První porážka nováčka z Otrokovic


Branky


16. V. Hrubý , 78. A. Krč
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborně hrající Uničov vybojoval 3 body!

Za krásného podzimního počasí jsme na domácím hřišti přivítali celek Uničova. Od začátku se hrál vyrovnaný zápas a vyložených šancí bylo na obou stranách poskrovnu. V 10. minutě po autovém vhazování a nedůrazném odvrácení míče vypálil hostující Juřátek, branku ale netrefil. Za naše barvy se do zakončení dostal po rohovém kopu hlavičkou Juhás, hosté však míč dokázali poslat do zámezí. Rozhodující okamžik přišel v 17. minutě, kdy hrubku Netopila potrestal Hrubý – 0:1. Tento stav byl vodou na mlýn hostům, kteří se zformovali do obranného bloku před svojí bránou a naše družstvo mělo velké potíže si s touto situací poradit. A tak jsme ohrožovali branku hostů jen sporadicky a většinou zdálky, jako ve 23. minutě Elšík. Dobrá šance se našemu družstvo naskytla při standardní situaci, ale na dobrý centr Mazoucha hlavičkující Juhás o centimetry nedosáhl. Naopak v závěru první půle mohli dvakrát zvýšit hosté, ale střela Krče ze 35. minuty byla zblokována a ve 43. minutě Binar zamířil nad naši branku.

 

Druhá půle se odbývala v podobném duchu. Naše družstvo se snažilo kombinovat, hosté bránili jednobrankový náskok a čekali na příležitosti z brejků. V 50. minutě se po jednom z nich ocitl v šanci Nuc, ale těsně minul. Naše družstvo zahrozilo dvakrát z volných kopů, ale v 58. minutě Mazouchovu střelu brankář Uvízl chytil a v 63. minutě hlavičkoval Netopil mimo. V 79. minutě však hosté vstřelili pojišťující gól, když centr do pokutového území zakončil přesnou hlavičkou Krč – 0:2.  Hosté měli ještě nekolik šancí, ale nebezpečná střela Kasala z 87. minuty šla těsně nad branku a v poslední minutě další dobrou střelu Krče vyrazil Balážik.
Vyrovnaný zápas rozhodla hrubka v prvním poločase, po které se hosté zatáhli, v defenzivě si počínali zkušeně a výsledek si bez větších problémů pohlídali. Naše družstvo tak poprvé v soutěži odešlo poraženo.

 

zdroj: FC Viktoria Otrokovice



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Petr Rajnoha, obránce Otrokovic: Uničov přijel výborně takticky nachystaný,hrál z bloku a čekal na brejky. Po hrubce v obraně jsme inkasovali a hosté se zatáhli ještě víc. Měli jsme míč častěji na kopačkách,ale nedokázali jsme se dostávat do vyložených šancí. Postupem času jsme stáhli hru na tři obránce, ale chyběl nám důraz, abychom se protlačili za vyrovnáním. Uničov potom udeřil z jednoho ze svých brejků a rozhodl, pak se utkání už jen dohrávalo. V zápase nám chyběl větší důraz a bojovnost, která nás zdobila v minulých zápasech.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] (78. A. Jasenský [-] ) , T. Mazouch [-] , P. Rajnoha [-] , T. Netopil [-] , J. Silný [-] , R. Elšík [-] , O. Šuranský [-] , L. Juhas [-] (71. J. Mlčák [-] ) , J. Foltýn [-] (82. V. Zach [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - L. Koutek [-] , L. Heinz [-] , R. Vejvoda [-] , A. Řehák [-] (61. P. Jeřábek [-] ) - T. Vasiljev [-] , R. Juřátek [-] (74. P. Kasal [-] ) , T. Nuc [-] , T. Binar [-] - V. Hrubý [-] (78. T. Komenda [-] ) , A. Krč [-]

ŽK: 22. J. Silný - 32. A. Krč , 45. V. Hrubý , 57. A. Řehák .
Místo: Otrokovice-tráva. Počet diváků: 315. Rozhodčí: Drozdy Luboš - ONDRÁŠ Vít, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.