3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž přejela Břeclav


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný výkon Hanácké Slavie

V domácím zápase proti předposlední Břeclavi nastoupili Hanáci z více důvodů již odpoledne a diváci, kteří si našli cestu na stadion se rozhodně nenudili. Zejména domácí si vytvořili spoustu šancí a tři z nich přetavili v gólové zápisy. V jejich sestavě si poprvé letos zachytal uzdravený Šustr a po zranění se vrátil i Matoušek. Hanáci byli od začátku zápasu aktivnější a prakticky po celou dobu hry diktovali tempo. Do velkých šancí se dostal Žák, ale nejprve trefil tyč a podruhé boční síť, v obou případech za již překonaným Prokopem. Do slibné pozice se po standardní situaci na zadní tyči dostal i druhý útočník Ševčík, ale míč poslal nad. Na druhé straně nechali domácí propadnout dlouhý nákop až do vápna, kde se při zakončení šikovného De Carvalha musel dobrým zákrokem prezentovat Šustr. Ve 39. min. naopak při nákopu chybovali hosté, míč se dostal na vápno k Žákovi, který napřáhl a trefil přesně k tyči na 1:0. Ve druhém poločase přidali dobře a s chutí hrající Hanáci dvě pojistky Ševčíkem. Ten nejprve zakončil parádní kombinaci více hráčů s finálním centrem Matouška a při třetí brance prostřelil Prokopa, na kterého šel sám po pěkné kolmici od Žáka. Další branky mohli ještě přijít, ale Nevřala trefil břevno a ve dvou tutovkách neuspěl Ferko. Zblízka hlavou neuspěl ani Hromek. Několik dalších útočných akcí domácí nedotáhli do zakončení i když byla obrana hostů již hodně rozhozená. Hanáci si v hezkém sobotním odpoledni připsali zasloužené a důlěžité tři body, které je aktuálně dostaly do lepší poloviny tabulky MSFL.  


Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Vlastimil Chytrý, trenér domácích: po sérii výsledků jsme se propadli až na desátou příčku a věděli jsme že dnešní utkání s Břeclaví je pro nás obrovsky důležité vzhledem k dalšímu průběhu sezony. Musím před klukama smeknout klobouk dolů protože dnes ukázali výborný týmový výkon a psychicky náročné utkání zvládli vyhrát 3:0. Nastřelili jsme břevno, tyčku a další šance pochytal hostující brankář. Věřím, že nás tak skvěle zvládnuté utkání, které nás vystřelilo na 5. pozici nakopne do zbytku sezony .




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - V. Látal [-] , R. Budín [-] , T. Jeleček [-] , J. Swiech [-] , J. Kašík [-] - T. Matoušek [-] (64. J. Ferko [-] ) , J. Hromek [-] , L. Nevřala [-] - A. Ševčík [-] (74. R. Haša [-] ) , F. Žák [-] (81. P. Silnica [-] )

MSK Břeclav
L. Prokop [-] - S. Klusák [-] , I. Dvořák [-] , M. Wallisch [-] , T. Košut [-] - C. De [-] , M. Levai [-] , M. Sycha [-] , P. Simandl [-] (8. R. Simonyi [-] ) - T. Pospiš [-] , Z. Šenkeřík [-] (68. D. Stange [-] )

Hráči zápasu: A. Ševčík .
Místo: tráva. Počet diváků: 289. Rozhodčí: Duda Radim - TRIGAS Paskal, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.