0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků nenašel vítěze


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Silný nedal penaltu

V 7. minutě po rozehraném rohovém kopu Michael Weinlich nacentroval balón do velkého vápna hostů, odražený balón doletěl ke Kubovi Yunisovi, který jej napálil nad bránu. V 11. minutě vystřelil po zemi na bránu hostů Luboš Pinkava, jeho pokus ale brankář Balážik chytil. V 16. minutě David Bača založil akci, nahrál na Ondru Kopu, který se přes hráče hostů prokličkoval k velkému vápnu, přiťukl balón zpátky Davidovi, který ale pálil nad bránu. V 20. minutě málem z čista jasna udeřili hosté. Silný totiž převzal přesný nákop z obranné poloviny do našeho velkého vápna, dostal se za Romana Kubu, který jej fauloval. Následovala žlutá karta a penalta, ke které se postavil samotný Silný. Jenomže Kuba Hora vystihl stranu a Silného vychytal. A potom následovalo z obou stran 20 minut bídy a utrpení. Oba týmy hodně kazily v kombinaci, ale žádnému se nepodařilo bránu toho druhého přímo ohrozit. Hosté nás sice dvěma třemi kombinacemi zatlačili k vápnu, ale nic z toho nevytěžili. Až v 40. minutě Kuba Heidenreich centrem od lajny na zadní tyč zkoušel najít Kubu Yunise, ale nepovedlo se. První poločas uzavřela v 44. minutě zkažená standardní situace, po které se hosté dostávali do kontru, a tak David Bača musel útočícího hráče s balónem faulovat, za což dostal žlutou kartu.

 

Druhý poločas otevřel centr Davida Bači do velkého vápna, který ale jeden z hráčů hostů odvrátil. V 59. minutě potom Foltýn z hranice velkého vápna vystřelil nebezpečně nad naši bránu. V 63. minutě David Bača rozehrál rohový kop, balón propadl k Romanovi Kubovi, ten jej posunul na Kubu Yunise, jehož zakončení Balážik chytil do náruče. V 66. minutě si na centrovaný míč z rohového kopu naskočil Netopil, ale poslal míče těsně vedle branky. V 68. minutě centrovaný balón jednoho z hráčů hostů prodloužil hlavou Roman Kuba a ten směr velké vápno stíhal Elšík, ale rychleji se u míče objevil Kuba Hora a lapil ho ze vzduchu. V 69. minutě Ondra Seibert nacentroval balón na zadní tyč bránu hostů, na ten si vyskočil Honza Fišara, který ale nedal. V 71. minutě centrovaný balón Honzy Fišary jeden z obránců hostů odvrátil ke Kubovi Heindenreichovi, který poslal míč těsně nad branku hostí. V 74. minutě David Bača zabojoval o balón, byl dvakrát faulován, ale ustál to, přihrál Martinu Bzirskému, který ale ideální pozici k zakončení prováhal a stejně se zakončením zaváhal i Petr Soukup. V 89. minutě Mazouch naposledy z hranice velkého vápna vypálil nad naši bránu. V 92. minutě se po lajně utrhl Martin Vokoun a po nedovoleném zákroku jednoho z hráčů hostů šel k zemi. Následující standardku Kuby Heidenreicha odvrátili na rohový kop, ze kterého jsme po rozehrávce Martina Bzirského už nic nevytěžili. Protože se potom už nic zajímavého nestalo, skončil zápas bez branek.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Román Sedláček, trenér domácích: "Dnes rozhodně nejsem spokojený s naším výkonem a musím říct, že můj pohár trpělivosti přetekl. Přístup některých hráčů k zápasům je velmi špatný a tito hned v pondělí pocítí následky. Někteří z hráčů jako by ani neměli za Mohelnici, kde mají pro fotbal zásluhou dua lidí Crha, Rousek a dalších členů klubu velmi kvalitní podmínky, chuť hrát. Ano, je pravdou, že v týmu máme i mladé hráče, kteří v současné době hrají svůj strop, a nemají zatím velké zkušenosti. Ale těmto by v dalším růstu měli pomoci ti zkušenější, od kterých by se ti mladí měli učit. A to se neděje. Podle mého názoru je špatný výkon některých hráčů dán jejich morálkou a přístupem. I dnes mi v našem výkonu chyběly větší důraz a snaha se poprat o gól. Měli jsme dnes velké štěstí, že se hostům nepodařilo dát gól z penalty."

FC Zlínsko
Petr Rajnoho, obránce hostů: "Zápas nebyl pro diváky vůbec atraktivní, spíše viděli jen nakopávané míče a hodně soubojů . V podstatě jediná pořádná šance v zápase byla naše penalta, kterou jsme bohužel neproměnili. Celý zápas se odehrával ve stejném duchu, samé souboje a nepřesnosti. My jsme s bodem i přes neproměněnou penaltu spokojeni."



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - R. Kuba [-] , L. Pinkava [-] , J. Heidenreich [-] , O. Seibert [-] - M. Weinlich [-] (62. P. Soukup [-] ) , J. Fišara [-] , D. Bača [-] - J. Yunis [-] , L. Hapal [-] (83. M. Vokoun [-] ) , O. Kopa [-] (53. M. Bzirský [-] )

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] , T. Mazouch [-] , P. Rajnoha [-] (87. V. Zach [-] ) , T. Netopil [-] , J. Mlčák [-] , J. Silný [-] , R. Elšík [-] (69. A. Jasenský [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Foltýn [-] (80. M. Němec [-] )

ŽK: 20. R. Kuba , 43. D. Bača , 82. J. Yunis , 90. P. Soukup - 11. P. Rajnoha , 25. J. Mlčák , 74. O. Šuranský , 76. J. Foltýn , 92. T. Mazouch .
Místo: tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Polák Jiří - ČERNÝ Josef, HRŮZA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.