L. Motal 15. (p.)
1:1
(1:0)
76. D. Krhut
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:30

9.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Zlína s Hulínem skončil remízou


Branky


15. L. Motal (p.) - 76. D. Krhut
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První střelecký pokus vyslali žlutomodří v šesté minutě. Jordan prodloužil na Červenku, jenž však v těžké pozici pouze pozdravil hulínského brankáře Chytila. Po deseti minutách hry ovšem mohl přijít šok na opačné straně. Ondřejka se prokličkoval mezi zlínskými stopery a jeho tutovku zlikvidoval výborným zákrokem Dostál, stejně jako další gólovou dorážku Postavy.

Po čtvrthodině tedy přišel trest pro Hulín. Jordan dostal výborný centr za obranu od domácích stoperů, ve vápně šel do souboje s Chytilem, ten jej fauloval. Nařízený pokutový kop proměnil střelou pod břevno Lukáš Motal – 1:0.

Juniorka Zlína byla dál při chuti a po centru Blanaře hlavičkoval vedle hostující brány Kopečný. Na druhé straně se dostal ke střele Zlámal, Dostál ale v pohodě zasáhl. Hned vzápětí opět kontrovali domácí. Jordan rozběhl Vukadinoviče, ten posílal balon před bránu, odkud se balon odrazil kousek vedle tyče. Už za minutu po další Jordanově akci navíc minul těsně hostující bránu Kopečný.

Po půlhodině hry se dostali žlutomodří do další tutové pozice. Opět Jordan vybídl přesným pasem od brankové čáry ke skórování Vukadinoviče, jenž ovšem prázdnou svatyni netrefil. Za sedm minut zase pláchl zlínský Kopečný, jehož sólo ze strany Chytil zneškodnil. Následná pobídka od Kopečného směrem ke spoluhráčům do vápna už v žádné zakončení nevyústila.

Pět minut před pauzou málem potrestal chybu v hulínské rozehrávce Červenka, gólmana Chytila však na brankové čáře zastoupili spoluhráči. Po následném rohu vracel míč do ohně Malý, jenomže ani tato výzva nebyla vyslyšena. Těsně před odchodem do kabin pak podtrhl do té doby jednoznačnou partii Červenka, který našel lépe postaveného Jordana, Chytil ovšem vytáhl další výborný zákrok.

Na začátku druhého dějství už byl Spartak přece jen o něco aktivnější, nicméně veškeré střelecké pokusy dokázali zlínští zadáci schytat a Dostál byl dál téměř bez práce. Mladí ševci postupně získali hru zpět pod kontrolu, dobře kombinovali a drželi balon, leč kromě Motalovi hlavičky se k zakončení příliš nedostávali.

Hulín zahrozil až po hodině hry, kdy Zavadil nedokázal hlavou uklidit vyražený balon do sítě. Hostující Chytil na druhé straně také tolik práce neměl a kryl pouze nevýrazný střelecký pokus Strašáka. A tak čtvrthodiny před koncem podnikl Spartak po zlínské chybě ve středu hřiště rychlý brejk, na jehož konci si Krhut položil Dostála a do odryté brány vyrovnal – 1:1.

 

Ve zbývajícím čase už se Hulín zformoval v zadních řadách a bod si dokázal pohlídat, žlutomodré mohly o to víc mrzet neproměněné tutovky z úvodního dějství. Konečná remíza je více úspěchem hostujícího Spartaku.



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Petr Zavadil - SK Spartak Hulín: ,,Zlín nastoupil do zápasu v sestavě s jedenácti hráči z širšího kádru A-mužstva, takže to byl pro nás hodně těžký zápas. V prvním poločase jsme přežili hodně šancí Zlína, ovšem i my jsme si vytvořili šance. Druhý poločas jsme hráli organizovaně v obraně a vyšel nám jeden z brejků. Bod ze Zlína určitě bereme.''



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
S. Dostál [-] - M. Jordan [-] (82. Š. Chwaszcz [-] ) , T. Strašák [-] (66. T. Masař [-] ) , V. Vukadinovič [-] (74. N. Višněvský [-] ) , M. Kopečný [-] , L. Benčík [-] , T. Hájek [-] , L. Motal [-] , M. Blanař [-] , Š. Červenka [-] , M. Malý [-]

SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - P. Zavadil [-] , P. Postava [-] (66. A. Hrdlička [-] ) , M. Vyskočil [-] , M. Vojtěšek [-] , D. Krhut [-] , M. Šrom [-] (61. A. Labuda [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , J. Zlámal [-] (54. T. Pospíšil [-] )

ŽK: 70. L. Benčík , 71. T. Masař - 14. L. Chytil , 71. J. Laciga , 71. V. Ondřejka , 75. M. Vyskočil .
Místo: Areál Vl.Marečka. Počet diváků: 144. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MOŽÍŠ Dušan, MIKULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.