1:2
(0:0)
63. M. Heinz
90. M. Heinz (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín nestačil na HFK


Branky


57. T. Pospíšil - 63. M. Heinz , 90. M. Heinz (p.)
0

Utkání rozhodl nestárnoucí Marek Heinz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Olomouce zahájili utkání aktivněji, Spartak se k první kloudné akci dostal teprve ve 12. minutě, ta stála ale za to. Laciga nejprve z otočky vyslal dlouhou přihrávku až na Michala Šroma, který nasměroval centr do pokutového území, tam však Dominik Krhut z náběhu vypálil nad branku.
Ve 24. minutě musel zasahovat domácí Libor Chytil po střele v zápase velmi aktivního Hornicha. V 35. minutě si brankář Hulína připsal další zákrok poté, co po dlouhé přihrávce zabíhal za obranu Šteigl. Pozorný brankář Spartaku byl ale u míče včas a Šteigl stihl trefit pouze jeho nohy. 
Spartak zahrozil v 37. minutě. Akci domácích zatáhl k pokutovému území Krhut, ostrou přihrávkou do malého vápna vybídl své spoluhráče k zakončení, míč nicméně prosvištěl bez zásahu pokutovým území. 
V 39. minutě neúspěšně zkoušel pozornost Chytila střelou z 20 metrů Hornich. Na druhé straně pak ve 40. minutě Ondřejka krásně vyslal do úniku Krhuta. Brankář Holice Filip Mucha nicméně včas vyběhl, nabíhajícího protihráče mátl roztažením rukou a vyrazil i výslednou střelu směřující mezi nohy. Hostující brankář byl ve vzájemném souboji úspěšnější i v 41. minutě, když vyrazil Krhutovu střelu z úhlu. 
Se závěrem poločasu se oba týmy dostaly ještě do jedné šance. Na straně domácích Číhal (42.) namířil po autu nad bránu, na straně hostí v 43. minutě Heinz vybíhl centrem Šteigla, ten však rovněž vypálil jen nad branku. 

 

I druhý poločas zahájili holičtí aktivněji, brankově se prosadil nicméně Spartak.
V 53. minutě rozehrál Ondřejka standardní situaci, tu hosté odvrátili. Míč se dostal znovu na kopačky Spartaku, Ondřejka přetaženým centrem hledal spoluhráče, holičtí míč srazili k Pospíšilovi a ten hlavou z malého vápna otevřel skóre 1:0.
Hosté zahrozili Murinovou střelou opět nad bránu, a to v 61. minutě.
Poté v 63. minutě při útoku Holice poslal Pavel Postava k zemi protihráče a rozhodčí Mikyska nařídil přímý kop. Ten si postavil Marek Heinz a kop zahrál bravurně pod břevno 1:1. Mladý domácí brankář Libor Chytil se tak zařadil po bok legendárního německého brankáře Olivera Khana, který z kopačky Marka Heinze taktéž inkasoval gól z přímého kopu v památném zápase reprezentací na EURO 2004 v Portugalsku.
Velkou šanci vrátit vedení na svou stranu poté prováhal Spartak v 70. minutě. Brankář Mucha špatně rozehrál, míč získal Ondřejka, posunul jej Lacigovi. Ten se z 18 metrů pokusil obloučkem trefit prázdnou bránu, vracející se Mucha však stihl míč chytit ještě před brankovou čárou, pro balón se natáhl pod břevno a stav zůstal nezměněný. 
Holice vyzkoušela v 78. minutě Chytila znovu střelou z dálky, Murin ale namířil vedle brány. Mnohem zajímavější to bylo v 84. minutě. Buček potáhl akci, následující centr před bránou tečoval ještě Číhal, ale Chytil v pohodě míč zachytil. 
No a poté přišel emotivní závěr zápasu. 
Labuda v 88. minutě výtečně vystihl přihrávku a vyslal dopředu Ondřejku, jehož sólový únik zastavil zdvižený praporek pomezního Podaného. 
Na druhé straně v 89.minutě Heinz vyslal dopředu Bučka, ten nejprve přetlačil před pokutovým územím Zavadila a v pokutovém území se protlačil i přes Zlámala. Poté však upadl, v první chvíli klidný hlavní Mikyska po poradě s pomezním Bučkem ukázal na značku pokutového kopu.
Míč si na značku v 90. minutě postavil Marek Heinz a našemu brankáři nedal šanci. 1:2



Sestavy


SK Spartak Hulín
L. Chytil [-] - T. Pospíšil [-] (76. A. Hrdlička [-] ) , J. Zlámal [-] , D. Krhut [-] , S. Kadlec [-] (64. M. Dvořáček [-] ) , A. Labuda [-] , R. Číhal [-] , M. Šrom [-] (54. P. Postava [-] ) , J. Laciga [-] , V. Ondřejka [-] , P. Zavadil [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - J. Kotouč [-] , O. Murin [-] , O. Lysoněk [-] , P. Kucharčuk [-] - D. Hornich [-] , F. Rozsíval [-] , J. Šteigl [-] (90. O. Bořil [-] ) , O. Buček [-] , J. Bernard [-] - M. Heinz [-]

ŽK: 47. V. Ondřejka , 60. S. Kadlec - 6. J. Bernard , 26. J. Šteigl , 55. J. Kotouč , 86. O. Murin .
Hráči zápasu: M. Heinz .
Místo: Hulín. Počet diváků: 107. Rozhodčí: Mikyska Jan - PODANÝ Marek, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.