4:2
(2:0)
59. M. Vachovec
87. M. Vachovec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:30

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka čtyřmi góly smázla Prazdroj


Branky


10. J. Vůch , 22. V. Kučera , 83. V. Kučera , 89. O. Ukhal - 59. M. Vachovec , 87. M. Vachovec (p.)
7

Ze souboje sousedů v tabulce vzesšel vítězně tým Košutky. Košutka v podzimní části hrála šest zápasů na domácí půdě a dokázala získat pouze pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Utkání sousedů v tabulce přineslo velmi atraktivní podívanou pro několik desítek diváků, kteří si v neděli udělali čas na fotbal. Oba týmy chtěli zakončit podzimní část ziskem všech tří bodů. K vidění byl útočný fotbal na obě branky.

 

Domácí se dostali do vedení už v desáté minutě, když se trefil Josef Vůch. Hosté nedokázali na obdrženou branku zareagovat a za dalších deset minut to už bylo o dva góly. V 22. minutě se trefil Václav Kučera. Víc toho první poločas už nenabídl a tak domácí šli do kabin s dvoubrankovým náskokem. 

Divoký závěr Košutka ustála

Domácí byli namlsáni dvoubrankovým vedením z prvního poločasu a toužili se před vlastními fanoušky rozstřílet. Jenže byli to právě hosté, kteří dokázali vsíít kontaktní gól a to konkrétně Michal Vachovec v 59. minutě. Po obdržené brance se zápas trošku uklidnil ale stále se bylo na co dívat. 

 

V 83. minutě vrátil dvoubrankové vedení domácím Václav Kučera a přidal tak svoji druhou branku v zápase. Hosté se ale nehodlali vzdát a o čtyři minuty později se z pokutového kopu prosadil opět Michal Vachovec. Bláznivou poslední desetiminutovku ukončil gólem na konečných 4:2 Oleksandr Ukhal. Košutka tak uhájila vlastní půdu a do zimní přestávky jde na deváté příčce. Prazdroj skončil po zimní části na 10. místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: „Do utkání, ve kterém se bojovalo o důležité body zaručující klidnější zimní přestávku oba týmy vstoupily velmi aktivně. Zatím co hostujícímu týmu se jeho šance nedařilo proměňovat, domácí byli velmi produktivní a do poločasu si vybudovali dvoubrankový náskok. V druhém poločase pokračovaly oba týmy v atraktivním útočném fotbale, který přinesl divákům potěšení z dalších čtyřech branek, když na snahu Prazdroje o zdramatizování utkání a snížení, vždy domácí hbitě zareagovali navýšením náskoku. Utkání tak dovedli do vítězného konce.“




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - J. Vůch [-] (65. V. Vránek [-] ) , R. Holý [-] (55. L. Hajšman [-] ) , L. Stupka [-] , F. Fikar [-] , V. Sirotek [-] , Z. Hladík [-] (55. J. Chaloupka [-] ) , O. Sotona [-] , F. Bloch [-] , V. Kučera [-] , J. Lhoták [-] (65. O. Ukhal [-] )

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] (78. P. Brichcín [-] ) , J. Pavlíček [-] , M. Vachovec [-] , P. Hyneš [-] , V. Ranš [-] , A. Brtna [-] (23. M. Tureček [-] ) , D. Urie [-] (46. M. Krýda [-] ) , R. Urban [-] , P. Kratochvíl [-] , F. Spiegel [-] (48. A. Marochko [-] )

ŽK: 85. F. Bloch .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SMOLA Lukáš - LHOTÁK Luděk, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:52

Tip: výhra hostů