1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr padl na Letné


Branky


7

Zruč B přijela na Letnou s nejlepším bodovým ziskem na hřišti soupeřů a to 15 bodů. Proti lídrovi stál celek, který v posledních pěti soutěžních zápasech nasbíral jen jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktický začátek

Zápas s celkem početnou diváckou kulisou začal velmi opatrně. Na obou týmech bylo znát, že nechtějí zakončit podzimní část porážkou. Po oťukávací čtvrthodince si první šance vypracovali domácí fotbalisté. Hosté ze Zruče se snažili hrát na jistotu a nechtěli darovat domácím fotbalistům laciné vedení. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Letná udeřila

Druhý poločas začali opět lépe letenští, vytvářeli si šance a hosté neměli žádnou odpověď. Po hodině hry se domácí ujali vedení v zápase a to po dorážce Petra Sýkory. Vedení domácí fotbalisty uklidnilo ale ne na dlouhou dobu. V sedmdesáté minutě si totiž nechal dát druhou žlutou v zápase Dominik Vacek a odebral se předčasně do sprch. Zruč vycítila příležitost obratu ale šance neproměňovala hlavně díky brankáři domácích Radkovi Fryšovi. Do závěrečného hvizdu již branka nepadla a Letná si tak připsal velmi cennou výhru nad vedoucím týmem soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: Zápas mezi domácí Letnou a hostujícím týmem ze Zruče B byl od začátku zápasu opatrný a odehrával se především od vápna k vápnu. S postupem času se více osmělila Letná a měla několik šancí, které s trochou štěstí a hlavně přesnější střelby mohly skončit v brance, ale poločasové skóre skončilo na skóre 0:0. Po změně stran byla aktivnější Letná a dočkala se vedoucí branky, kdy ze standardní situace s velkým vypětím vytáhl hlavičku domácího Žáka hostující brankář, ale s dorážkou už domácí Sýkora neměl problém a Letná šla do vedení 1:0. Pak viděl po druhé žluté kartě červenou domácí Vacek. Od té doby měla převahu hlavně Zruč a největší šanci tváří v tvář spálil hostující Hakr, který nepropálil bezchybného brankáře domácích Fryše. Letná měla několik slibných šancí z brejkových situací, ale nikdo branku už nepřidal a tak Letná podzim završila výhrou nad vedoucím týmem tabulky Zručí.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] , T. Borkovec [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] (46. P. Domin [-] ) , P. Sýkora [-] , M. Rampa [-] , M. Šampalík [-] , J. Linda [-]

TJ Zruč B
V. Trnka [-] - P. Brůna [-] (78. D. Vinárek [-] ) , J. Štafl [-] , V. Mašek [-] (62. J. Dyk [-] ) , M. Hakr [-] , P. Riedl [-] , J. Kučera [-] , M. Klail [-] (46. P. Mancl [-] ) , M. Hájek [-] (75. O. Vaňourek [-] ) , M. Špicl [-] , P. Varga [-]

ŽK: 37. D. Vacek , 55. S. Žák - 34. M. Špicl , 60. M. Hájek . ČK: 70. D. Vacek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - HÁJEK Jiří (N), HOFMANN Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:47

Tip: výhra hostů