2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze dna tabulky zvládlo lépe Hradiště


Branky


6

Zápas mezi čtrnáctým a dvanáctým celkem tabulky rozhodovaly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší prohrával

Hradiště chtělo po vyhraném zápase s Prazdrojem v 7. kole získat další cenné body a odlepit se ode dna tabulky. Od začátku měli domácí navrch. Byli to ale hosté, kdo se prosadil jako první a to konkrétně Petr Hrdlička v 18. minutě. Domácí, toužící po vyrovnání zahazovali šance jednu za druhou, Po prvním poločase se tedy šlo do šaten s celkem překvapivým vývojem zápasu.

Tři branky ve druhém poločase znamenaly penaltový rozstřel

Domácí fotbalisté zahájili druhé dějství, se stejnou intenzitou a zlepšenou koncovkou, což vyústilo ve vyrovnání Tomáše Beránka v 67. minutě a o osm minut později dokonal obrat Jan Soukup. Hráči domácího celku si ale radost z obratu neužili moc dlouho, protože v 78. minutě se z rohového kopu prosadil Pavel Kábele a postaral se tak o penaltový rozstřel.

Třetí rozstřel, třetí prohra

V pokutových kopech byli uspěšnější hosté, a odvážejí tak pod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Štěrba: ,,Po výhře nad Prazdrojem jsme chtěli potvrdit výhru i vítězstvím nad VS. A od začátku to tak taky vypadalo, bohužel jsme šance zahazovali a tak po jedné chybě jsme trochu překvapivě prohrávali. Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že zápas otočíme a to se nám asi patnáct minut před koncem podařilo. Bohužel opět jsme udělali chybu při soupeřově rohu a ten vyrovnal. Penalty už tradičně prohráváme, letos už potřetí."




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - J. Ženíšek [-] , M. Hausner [-] (56. F. Šperl [-] ) , D. Červený [-] , M. Furár [-] - J. Němeček ml. [-] , J. Soukup [-] , J. Rucký [-] , O. Pytlík [-] - H. Vladimír [-] , T. Beránek [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - M. Nolč ml. [-] , Z. Wočadlo [-] , F. Holý [-] (64. O. Štolka [-] ) , J. Hubač [-] - V. Kastl [-] , P. Kábele [-] (78. J. Haišman [-] ) , P. Masař [-] , M. Mařík [-] , V. Kolář [-] - P. Hrdlička [-] -

ŽK: 57. D. Příhoda , 68. M. Furár - 89. M. Mařík .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - ŠMAUS Petr, KALOUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích