J. Vlk 16. (p.)
J. Pipaš 19.
J. Pipaš 32.
E. Eger 45.
4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 14:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice nasázeli Unionu čtyři branky


Branky


16. J. Vlk (p.) , 19. J. Pipaš , 32. J. Pipaš , 45. E. Eger
7

Union přijel do Černic v roli mírného favorita oslaben však o několik opor, neodváží z venkovního hřiště ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři minuty rozhodly o výsledku

Union už od začátku nebyl v zápase a domací kontrolovali hru. Po úvodní čtvrthodince  si ale vypracoval první šanci, když z rohového kopu trefili hosté brankovou konstrukci. Po chybě hostující obrany následoval rychlý protiútok, který byl zastaven penaltovým zákrokem. Následnou penaltu proměnil Jaroslav Vlk. Tento moment jakoby zlomil hostující hráče, kteří začali kupit individuální chyby, které domácí trestali a do konce poločasu vstřelili ještě dvě branky. 

Union se marně snažil vytěžit bod

Druhý poločas se už neodehrával v takovém tempu ani nasazení. Pro oko diváka to nebyl pohledný poločas, bojovná hra plná osobních soubojů vyvrcholila červenou kartou Pasichnyka v 80. minutě. Černice hru zjendodušili a nedali Unionu žádnou šanci na jakékoli zdramatizovaní.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí družstva: ,,Zápas se nám vůbec nepovedl. Drželi jsme se úvodních asi 20 minut, měli jsme i větší šanci, když jsem z rohu trefili tyč, ale pak jsme propadli v obraně a následovala jasná a s přehledem proměněná penalta. Pak jsme vyrobili dvě individuální chyby po půlhodině to bylo 3:0 a pro nás byl v podstatě po zápase. Na zvrat nám chyběla kvalita. Hra domácích šla také kvalitou dolů, ale na nás to stačilo. Mizerný zápas podtrhla zbytečná červená karta."



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - M. Müller [-] , J. Pipaš [-] , K. Zeliński [-] (65. M. Kozák [-] ) , K. Kuncl [-] (39. T. Engl [-] ) , P. Toman [-] , E. Eger [-] , J. Vlk [-] , M. Trnka [-] , T. Cihla [-] (60. J. Sedláček [-] ) , M. Chvojka [-]

TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - D. Kalaš [-] (62. F. Burian [-] ) , P. Richter [-] , O. Cajthaml [-] (46. P. Jindra [-] ) , K. Kotrč [-] (46. B. Pasichnyk [-] ) , J. Jindra [-] , L. Stach [-] (86. M. Horn [-] ) , A. Pasichnyk [-] , P. Kutný [-] , O. Jakoubek [-] , Z. Chmelík [-] (62. J. Pachner [-] )

ČK: 80. A. Pasichnyk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MIČAN Jan, HERMAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů