1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2015 16:30

15.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK Olomouc vyhráli nejmenším možným rozdílem


Branky


0

V předehrávce 15. kola MSFL hostili domácí HFK Olomouc MSK Břeclav. Tři body zůstaly doma na Hané díky jediné zápasu o kterou se postaral Buček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešní utkání začalo převahou hostů, kteří od první minuty byli jasně lepším mužstvem. To vše potvrdili třemi velmi nebezpečnými akcemi. První pokus se nevešel mezi tyče brankáře HFK. Druhý zlikvidovala vytížení holická obrana a z třetího pokusu nastřelili hosté pouze břevno. Svěřenci trenéra Machaly tak přežili velký nápor a do kabiny se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hráči Břeclavi. V 54. minutě po dlouhém nákopu šel de Carvalho sám na brankáře Muchu, který jeho nájezd zlikvidoval a potvrdil tak skvělou formu. I v dalším dějství byl silným bodem utkání brankář Mucha, který zlikvidoval ješte jeden samostátný nájezd opět Carvalha a následně také dorážku Paděry.

 

Domácí opět přežili nápor hostů a v 75. minutě zaskočili břeclavský tým z rohového kopu. Buček si našel hlavičku a vstřelil jediný a rozhodující gól zápasu. Pro Břeclav to bylo kruté, ale takový je fotbal. Holice už poté zápas v klidu dohrála.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Pavel Kucharčuk - krajní obránce HFK Olomouc: První půli byla lepší Břeclav, ale měli jsme štěstí. Celý zápas nás podržel výborně brankář Mucha. V druhé půlce jsme byli už trochu lepší, ale žádné gólové šance jsme si nevytvořili, pak jsme měli jednu velkou šanci z rohu a z další šance z rohu už byl gól. Poté bych řekl, že jsme si to pohlídali. Určitě máme na to podat lepší výkon.

MSK Břeclav
Martin Sedlo - obránce MSK Břeslav: Do začátku utkání domácí nastoupili aktivně, ale kromě pár centrů a standardních situací si nevytvořili vážnější příležitost. Postupně jsme převzali otěže. Do poločasu jsme si vytvořili 3-4 gólovky včetně nastřeleného břevna, ale nedali jsme a do kabin se šlo za stavu 0:0. V druhé půli jsme pokračovali v aktivní hře a snažili se utkání rozhodnout, po dalších zahozených šancích nás soupeř potrestal z rohu a dostali jsme tak lekci z produktivity. V závěru jsme už nedokázali srovnat. Soupeř už si výsledek pohlídal. Bylo to pro nás smolné utkání, které jsme chtěli vyhrát, ale bohužel nás musí hodně mrzet neproměňování šancí, kterých jsme měli požehnaně. Výborně soupeři zachytal gólman. Soupeři gratuluji. My se musíme soustředit na další utkání, ve kterém budeme chtít získat 3 body.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - P. Kucharčuk [-] , O. Murin [-] , O. Kováč [-] (58. J. Grézl [-] ) , J. Kotouč [-] - J. Bernard [-] , F. Rozsíval [-] , O. Buček [-] , J. Šteigl [-] (80. O. Bořil [-] ) - Š. Danis [-] (90. J. Šuba [-] ) , M. Heinz [-]

MSK Břeclav
L. Prokop [-] - M. Sedlo [-] , P. Fojtík [-] , T. Košut [-] (79. M. Sycha [-] ) , S. Klusák [-] - T. Horčička [-] (67. P. Jurčík [-] ) , P. Simandl [-] , O. Paděra [-] , C. De [-] , M. Levai [-] - Z. Šenkeřík [-] (46. I. Tetur [-] )

ŽK: 54. F. Rozsíval , 76. O. Murin - 78. P. Jurčík .
Místo: tráva. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Podaný Marek - POLÁK Jiří, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.