1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 17:00

17.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blanař vystřelil hostům tři body


Branky


0

Oba celky už soutěž jen v poklidu dohrávají, vzájemný souboj tak sliboval bezstarostný fotbal. Za Zlín se prosadil Hlobil a Blanář, za soupeře Kratochvíl.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlobil prvním střelcem

Úvod utkání ale přece jen příliš vzrušení před brankami nenabídl, domácí záložník Dolejš mířil v 5. minutě nad branku. Hosté odpověděli v 16. minutě Hlobilem, který ale také neseřídil mířidla přesně. Velké Meziříčí bylo aktivnější. Po půlhodině hry zahrával přímý kop Dolejš, jeho pokus srazili hosté na roh, ani po něm ale Švec neinkasoval. A tak udeřil Fastav. K míči se na vápně dostal Hlobil a umístěnou střelou překonal Invalda - 0:1. Tento náskok si hosté odnesli do šaten.

Domácí i přes šance bez bodů

V 51. minutě to mohlo být o dvě branky. Obrana domácích nedokázala zachytit Blanaře, vše musel z pohledu VelMezu napravit až Invald, který se předvedl skvělým zákrokem. Domácí mohli po standardce odpovědět Demeterem, jehož střelu ale stačila hostující obrana zblokovat. Rozhodčí pak odolal domácímu volání po penaltě, když šel ve vápně k zemi Smejkal. Domácí se tlačili za vyrovnáním a toho také v 57. minutě dosáhli. Rohový kop prošel až ke Kratochvílovi, který neměl slitování a napálil míč pod Švecovo břevno – 1:1. Velké Meziříčí bylo nadále aktivnější, mělo šance, Simrova hlavička ze 75. minuty jen těsně minula tyč. Zlín si schoval velkou šanci do 85. minuty a uspěl. Blanař na hranici vápna mířil přesně a trefil se mimo Invaldův dosah – 1:2. Domácí mohli v nastavení srovnat, Simr ovšem hlavičkoval do tyče a Dolejš dorážel do boční sítě. Hosté tak s vypětím sil urvali tři body.

OHLAS: (ohlasy sbírala po utkání Kristýna Haldinová)

Šimon Chwaszcz (útočník Zlína)

"Po předchozích dvou zápasech, které jsme prohráli a ve kterých jsme předvedli velice špatný výkon, jsme dneska ukázali bojovný, týmový a zodpovědný výkon. V sestavě se objevili i někteří  mladíci, pro které to byla premiéra a myslím, že obstáli na výbornou.  Trenéři musí být s dnešním výkonem a výsledkem spokojení.



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Bronislav Červenka (trenér): "Dnes můžu být s výkonem kluků jen spokojen, zápas po dvou odevzdaných zápasech odmakali a dokázali sobě, že fotbal hrát umí a že když tam odevzdají své maximum, tak můžou zápasy vyhrávat. Dnes si všichni opravdu sáhli až na dno svých sil. Musím ocenit i mladíčky,co nám dnes přišli pomoct ze sedmnáctky. Bylo to pro ně velmi těžké, naskočit do takového zápasu, ale všichni to zvládli na výbornou. Když se k tomu přidá i trochu štěstí, tak pak přichází i vítězství. Jsem na kluky hrdý, protože dnes porazili soupeře, který zvlášť v domácích zápasech hraje výborně."



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - R. Šuta [-] (46. V. Kratochvíl [-] ) , M. Puža [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Souček [-] (63. L. Berka [-] ) , J. Šimáček [-]

FC TRINITY Zlín B
M. Švec [-] - M. Blanař [-] , M. Vašulka [-] , O. Bačo [-] , T. Masař [-] , P. Hlobil [-] , J. Kolář [-] (81. P. Slaměna [-] ) , J. Janků [-] (72. F. Novák [-] ) , E. Hradil [-] (90. Š. Daněk [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , M. Malenovský [-]

Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 210. Rozhodčí: LYSÁK Václav - POLÁK Jiří, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.