M. Dogui 59.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

18.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč začala jaro domácí prohrou


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se povedl první poločas

Nejdříve sice v 8. minutě zahrozil individuálním průnikem japonský legionář v dresu domácích Tsuchiya, zakončil ale slabě a Balážik ho vychytal, pak však už se rodily šance na druhé straně. Ve 13. minutě po nedorozumění domácí obrany se dostal k míči důrazný Mlýnek, zakončil ale mimo branku. Hned o minutu později pálil z přímého kopu Elšík, jeho tečovaná střela ale skončila mimo. V 17. minutě se hostující družstvo prezentovalo krásnou fotbalovou akcí, kdy Dekleva křížným míčem našel Foltýna, ten hlavičkou prodloužil na Zacha a jeho centr proměnil hlavou ve vedoucí gól Neubert – 0:1. Ve 31. minutě upadl ve středu hrací plochy Elšík a domácí Tsuchiya se dostal do brejku, zakončení však naše obrana srazila na rohový kop. Ve 34. minutě ideálně našel Foltýn Elšíka a ten podařenou střelou pod břevno navýšil naše vedení – 0:2. V závěru poločasu se ještě urodily šance na obou stranách, nejdříve střelu  Jasenského z přímého kopu odvrálila domácí obrana a vzápětí na druhé straně po obdobné standardní situaci zakončoval zcela volný Kishita, gólman Balážik hosty podržel.

 

V úvodu druhé půle pokračovala aktivní hra hostů a hned po výkopu našel Juráň Mlýnka, ten však v dobré pozici minul. V 53. minutě měl další velkou šanci tentýž hráč, ale tentokrát jej vychytal domácí brankář Soukup. Neproměněné šance hosty mrzely hned v 60. minutě, když v pokutovém území úplně volný další legionář Dogui Meless zamířil přesně k tyči – 1:2. Poté se hostující tým až příliš stáhl do defenzivy a domácí získali místy výraznou převahu. Dlouho se však nemohli prosadit v koncovce, čehož v 84. minutě málem využil hostující tým, když ojedinělý brejk po ose Dekleva – Elšík zakončoval Zábojník, brankář Soukup jej však nadvakrát vychytal. Domácí vrhli vše do útoku a v 90. minutě zdálky zamířil přesně Chlup, branku však rozhodčí neuznali, neboť asistentka signalizovala ofsajd. Tento moment vyvolal na hřišti vlnu emocí a utkání se dohrávalo ve velmi vypjaté atmosféře. Domácí mohli ještě jednou vyrovnat, ale další podařená střela Chlupa skončila na břevně. Utkání tak skončilo 1:2.

 



Sestavy


HFK Třebíč
P. Soukup [-] - K. Havránek [-] , D. Komínek [-] , T. Tsuchiya [-] , P. Ošmera [-] , J. Chlup [-] , J. Dobrovolný [-] , S. Kishita [-] (67. M. Kelbler [-] ) , P. Chalupa [-] , D. Klusák [-] , C. Bagnon [-] (46. M. Dogui [-] )

FC Zlínsko
J. Balážik [-] - J. Juráň [-] , T. Mlýnek [-] (74. M. Němec [-] ) , J. Foltýn [-] (63. T. Zábojník [-] ) , M. Vavruša [-] (91. A. Bahounek [-] ) , T. Dekleva [-] , M. Neubert [-] , R. Elšík [-] , A. Jasenský [-] , L. Juhas [-] , V. Zach [-]

ŽK: 69. D. Klusák - 26. T. Mlýnek , 78. R. Elšík , 90. J. Balážik .
Místo: tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Ondráš Vít - DROZDY Luboš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.