1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Majdaleně nevyšel druhý poločas, hosté v něm vstřelili všechny své branky


Branky


42. M. Hofbauer - 53. L. Herzog , 55. M. Bubal , 74. M. Bubal
6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Po dlouhé covid pauze mohli hráči konečně vyběhnout i v nejnižší soutěži okresu Jindřichův Hradec.A nutno podotknout, že vynucená přestávka se na výkonu obou mužstev podepsala.Asi více favorizovaní hosté ze společenství Halámky/Hranice sice měli územní převahu,ale k ničemu konkrétnímu se v prvním poločase nedostali kromě dorážky ojedinělé střely na branku domácí Majdaleny.Balon skončil za zády gólmana,ale branka nebyla uznána za faul na brankáře.A tak se trochu překvapivě dostali do vedení domácí nádhernou umístěnou střelou Hofbauera do šatny 1:0.Hostující náhradní brankář Svoboda neměl šanci. 

 

Druhý poločas

Po přestávce se přeci jen prosadila lepší individuální připravenost hráčů hostí,kterou odstartoval nejdříve vyrovnáním nejmladší hostující hráč Lukáš Herzog svou první soutěžní brankou a hned o dvě minuty nato se prosadil střelec hostí Martin Bubal,který později přidal ještě jednu branku.Konečný výsledek tedy 1:3 z pohledu domácích, ale hlavně že se už hrálo, což ocenili jak domácí fanoušci, tak i malý věrný kotlík hostujících fandů, kteří jezdí skoro všude a za to jim patří dík.

 

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec, vedoucí mužstva: Hlavně že se konečně zase hraje, i když covid v těchto soutěžích těžce zasáhl a ještě se to dle mého teprve projeví. Větší individuální kvalita našich hráčů rozhodla o našem vítězství, ale domácí se vůbec nemají za co stydět, předváděli dobrý bojovný fotbal. Nejvíc jsem rád, že nedošlo k nějakému vážnému zranění.



Sestavy


TJ Sloupárna Majdalena
P. Bárta [-] - T. Opelka [-] , T. Šniager [-] , M. Hofbauer [-] , O. Bartl [-] , K. Heisler [-] , L. Opelka [-] , V. Biňovec [-] , P. Jecha [-] , J. Ludvík [-] , T. Seichert [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
M. Svoboda [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , K. Juráň [-] , R. Duda [-] - A. Havel [-] , J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] - T. Trsek [-] , M. Bubal [-]

ŽK: 37. K. Juráň , 49. J. Macho , 63. M. Bubal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jiří - ŠVEC Bohumil (N), SAMEC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích