V. Marek 65.
P. Dolejší 80. (p.)
2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína bere jen bod, uhrála remízu se Stráží


Branky


22

V duelech Staré Hlíny a Stráže padají góly a jinak tomu nebylo ani v utkání 11. kola Okresního přeboru. Stará Hlína se svým soupeřem prohrávala o dvě branky, ale v poslední desetiminutovce zachránil domácí pokutový kop, který proměnil Dolejší. Oba týmy si tak rozdělily po bodu za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Do Staré Hlíny přijela Stráž opět s kombinovanou sestavou, protože jako již tradičně chybělo několik hráčů základní jedenáctky. O to více byli odhodláni uspět na hřišti tradičního rivala. Zápas byl o to pikantnější, protože v brance stál ještě loňský brankář Staré Hlíny Pavel Rychlý a v brance domácích naopak Patrik Žižka, který chytal ještě před rokem ve Stráži. Vstup do utkání se lépe vydařil strážským. Po faulu na Břetislava Chovítka cca 2m za vápnem zahrával Martin Zvára přímý volný kop a obstřelením zdi nachytal gólmana Žižku umístěnou střelou k jeho pravé tyči - 0:1. Domácí opařeni brankou se rozjížděli pomaleji, ale začali využívat šíře svého hřiště a kombinovali jak jsou zvyklí. Kýžené ovoce v podobě gólu jim to ale nepřineslo. Naopak to byli zase hosté, kteří se radovali a to díky Vlastimilu Mikuláštíkovi, který po krásné průnikové přihrávce Chovítka rozvlnil síť domácích podruhé - 0:2. Domácí ovšem neskládali zbraně a vytvořili si několik slibných šancí, ale do konce poločasu se skóre již neměnilo. 

Csaplárova past sklapla jen napůl, oba týmy berou bod

Druhý poločas byl plně v režii domácího celku. Strážští fotbalisté se většinu času jen bránili a hrozili maximálně z brejků, které bohužel nedotáhli ke zdárnému konci. A tak to bylo spíše čekání na to, kdy se podaří Hlíně vstřelit kontaktní branku. Což se jim podařilo v 65. minutě, kdy se po nedomluvě hostující obrany prosadil Václav Marek. Domácí to ještě více nakoplo a vytvořili si místy drtivý tlak, který ovšem nemohli přetavit ve vyrovnávající branku. I díky několika skvělým zákrokům našeho brankáře Rychlého. Nakonec jim k vyrovnávajícímu gólu pomohli sami hosté a to když strážský obránce fauloval protihráče na hranici vápna a byl právem nařízený pokutový kop. Ten bezpečně proměnil v 80. minutě Petr Dolejší. Závěr zápasu byl trochu hektický a plný drobných rozmíšek mezi oběma pro tuto chvíli znesvářenými tábory. A proto již mnoho fotbalu vidět nebylo a tak zápas skončil remízou. Objektivně je nutno podotknout, že bod byl pro domácí ztrátou. Nyní Stráž čeká perný týden, kdy další zápas mají doma ve čtvrtek 28.10.2021. Dohrávka proti Starému Hobzí. A hned v neděli je čeká další domácí utkání a to proti mužstvu Bystřice B / Číměř. Samozřejmě by v obou případech chtěli bodovat naplno.

Autor: Martin Zvára



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - J. Hrbek [-] , M. Šauer [-] , P. Dolejší [-] , J. Meškan [-] - P. Šauer [-] , M. Vonka [-] , D. Širhal [-] , R. Chmátal [-] - T. Štědrý [-] , M. Benda [-] -

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Eger [-] , J. Bednář [-] , V. Princ [-] , M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , V. Labuť [-] , J. Kalvas [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 42. J. Bednář .
Hráči zápasu: P. Dolejší - V. Mikuláštík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - DEVERA Radek, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 20:21
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 16:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 16:03
Jan Valenta

Expert: Jaromír Čada
Tip experta: výhra hostů

Ve Staré hlíně očekávám podstatně těžší souboj nez v minulém kole proti Popelínu, ale věřím že se body povezou do Stráže.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 19:26
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 10:23

Tip: výhra domácích