Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 12:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Slavonic si dokráčeli pro výhru 2:4 na hřišti Popelína


Branky


22

Slavonice toužící po dalším vítězství v letošním ročníku Okresního přeboru zavítaly do Popelína, který má na svém kontě pouhé tři body a nepředvádí výkony, které by jim slušely. V utkání padlo hned šest branek a o vítězi se rozhodlo už na začátku druhé půle. Slavonice si po výhře 4:2 připsali další tříbodový triumf a dál vedou tabulku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli o jeden gól šťastnější

Slavoničtí vstoupili do utkání nabuzeni a úvod se odvíjel podle jejich not, jen trocha zbrklosti kazila celkový dojem ze hry. 11 minuta, Martin Jindrák na sebe vzal zodpovědnost a střelou po zemi zpoza vápna, po chybě domácího gólmana otevřel skóre zápasu. Domácí se snažili o vyrovnání a nutno říci, že hosté ze Slavonic jim to ulehčovali, neobsazovali si hráče, nebyli dostatečně důrazní. Domácí ve 22. minutě vyrovnali Zdeňkem Vaníčkem na 1:1 a potrestali tak hosty za jejich nedůraz a mohlo být pro slavonické ještě hůř, když domácí po jejich hrubých chybách nevyužili dvě brejkové situace, které jim svými bravurními zákroky vychytal gólman Jan Pospíchal. Hostům se v určitých pasážích nedařilo a byli z toho náležitě rozladěni. Ale i přes to v 42. minutě, po akci na jeden dotek, nahrál útočník hostů Petr Marhoun od levé lajny nabíhajícímu Pavlu Slabému, ten se nemýlil a vstřelil svojí sedmou branku v sezóně. Do konce poločasu nic zásadního neodehrálo a do kabin se šlo za stavu 1:2.

Hosté si odvážejí všechny body

Po změně stran ve 47. minutě se měnilo skóre, záložník hostů Milan Balík výborně vybojoval míč, nahrál Tomáši Lukšovi, který vstřelil branku na 1:3. V 56. minutě po střele domácích z volného přímého kopu, do té doby výborně chytající gólman hostů vyrobil hrubku, která znamenala snížení Pavlem Pacholíkem na 2:3. V 65. minutě trenér hostí stáhl ze hřiště levého obránce Jakuba Anděla, kterému se zápas nevyvedl, nahradil ho další mladíček ze soupisky Tomáš Geisler. Pět minut po střídání, to běžela 72. minuta zápasu Petr Marhoun vystřelil na branku, gólman míč vyrazil a na dalším postupu zlikvidování šance se nedohodl s obráncem a Petr Marhoun důrazem dotlačil míč za brankovou čáru a zvýšil na 2:4 z pohledu domácích. Bojovný a tvrdý druhý poločas se spoustou nakopávaných míčů od domácích už branku nepřinesl a hosté se tak radovali z cenné výhry. Pod cennou výhru hostů se svými výkony nejvíc podepsali střelec gólu Petr Lukš a kapitán Milan Trávníček.

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavonice
Radim Jindrák (trenér): V prvním poločase jsme byli v určitých pasážích nepřesní v přihrávkách a ve finální fázi, dostatečně jsme nedostupovali hráče, obránci dělali zbytečné chyby, které hasil náš gólman, který si v zápase také vybral slabou chvilku a propustil za svá záda jeden míč, který musí mít. Druhý poločas byl lepší, bojovný, utkání bylo tvrdé, hrálo se hlavně uprostřed hřiště, jen chvílemi se někteří naši hráči věnovali více kritice spoluhráčů než samotné hře. Ale i přes to jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


SK Popelín 1932
V. Belavusau [-] - P. Pacholík [-] , P. Neuber [-] , D. Kučera [-] , R. Stejskal [-] - J. Snížek [-] , M. Pelej [-] , A. Svoboda [-] - Z. Vaníček [-] , F. Koranda [-] , L. Danyi [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - P. Slabý [-] , T. Lukš [-] , M. Trávníček [-] , F. Žampa [-] , P. Marhoun [-] , M. Jahoda [-] , M. Balík [-] , L. Chalupa [-] , M. Jindrák [-] , J. Anděl [-]

ŽK: 65. M. Balík .
Hráči zápasu: M. Trávníček , T. Lukš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bumba František - ŠVEC Bohumil, HANZAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 10. 2021 11:34
Popelnice z Popelína uhrajte už konečně ňákej výsledek

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Petr Dolejší
Tip experta: výhra hostů

Popelínu se letos zatím vůbec nedaří a je na posledním místě s pouhými třemi body. Slavonice jsou pro mě největším favoritem soutěže. Všichni, ale víme, že zrovna tyhle zápasy pro velké favority zápasů bývají velice zrádné. Domácí jim určitě nedají nic zadarmo, ale i přesto tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů