Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín dál čeká na výhru doma, se Starou Hlínou padl 2:4


Branky


19

Fotbalisté Popelína se v 7. kole na domácí půdě nedočkali zisku tří bodů. Stará Hlína zvládla všechny své branky vstřelit už v prvním poločase a i když domácí ještě stihli alespoň snížit nepříznivý výsledek, tak si hosté přesto odvezli všechny body do Staré Hlíny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase se zdálo být hotovo

K sobotnímu zápasu na hřišti v Popelíně zavítala tentokráte Stará Hlína. Hostující celek chtěl hrát od začátku velmi aktivně a svého soupeře zaskočit. To se mu dokonale podařilo, když v první půli vsítil celkem čtyři branky. Tu první vstřelil krásnou ranou z dálky Roman Jičínský, který „vymetl pavučiny“ v pravém rohu domácí svatyně. O chvíli později se po pěkné akci hostujících prosadil hlavou Václav Marek a bylo to už 0:2. Ve 32. minutě přidal po krásné přihrávce Chmátala třetí gól Jan Meškan. A když využil ve 39. minutě zmatku v pokutovém území domácích Václav Marek, který dorážel míč do prázdné branky, svítil na ukazateli skóre stav 0:4. 

Hosté si odvážejí všechny body

Stará Hlína pak trochu polevila, a tak závěr první půle a začátek té druhé patřil domácím. Ve 42. minutě snížil na 1:4 Pavel Pacholík a hned v úvodu druhého poločasu zaskočil obranu hostí Zdeněk Vaníček. Druhá půle přinesla ještě několik šancí, zejména na straně hostujícího celku, ale žádná další branka v utkání již nepadla. FK Stará Hlína si tak po zasloužené výhře 2:4 odváží z Popelína cenné tři body.

Autor: Vladimír Hadač



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Pacholík [-] , P. Neuber [-] , T. Mach [-] , R. Stejskal [-] - V. Snížek [-] , M. Pelej [-] , J. Snížek [-] , A. Svoboda [-] - L. Danyi [-] , Z. Vaníček [-]

FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - P. Dolejší [-] , D. Širhal [-] , M. Šauer [-] , J. Hrbek [-] - P. Šauer [-] , J. Meškan [-] , M. Vonka [-] , R. Jičínský [-] - R. Chmátal [-] , V. Marek [-]

ŽK: 62. P. Pacholík , 63. L. Danyi - 88. J. Hrbek .
Hráči zápasu: P. Dolejší , R. Chmátal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bumba František - ŠVEC Bohumil, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích