Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 14:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas, co měl grády! Slavonice přestřílely Chlum


Branky


20

Slavoničtí fotbalisté ve svém šestém podzimním zápase přivítali celek Chlumu. Skvělý duel přinesl sedm branek a zejména skvělý první poločas, kdy se skóre měnilo každou chvíli. Ve druhé půli ale přišla branka Marhouna a Slavonice dokráčely k zisku nesmírně cenného vítězství za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů v prvním poločase

V minulém kole oba celky zvítězili, v tabulce na tom byli lépe domácí a měli být mírným favoritem. Značně oslabené Slavonice začali výborně, již v 5. minutě se prosadil Pavel Slabý, gól ale klid nepřinesl, hosté z Chlumu za sedm minut, 12. minuta, vyrovnali Ivo Tesařam. V tomto duchu se nesl celý první poločas, domácí skórovali a zkušený tým z Chlumu do tří minut srovnával. V 22. minutě zvyšoval domácí Petr Marhoun na 2:1, v 25. minutě srovnával Rostislav Novák, po deseti minutách, přesně v 35. minutě vstřelil vedoucí branku domácí záložník Martin Jindrák, hned v zápětí bylo vyrovnáno, po rohovém kopu míč propadl až k osamocenému Rostislavu Novákovi, který svým druhým gólem srovnal stav na 3:3, v té chvíli probíhala 34. minuta. Do konce prvního poločasu se nic podstatného nestalo a šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Marhoun vystřelil domácím tři body

Druhý poločas přinesl jeden, rozhodující gól, ten se zrodil po parádním úniku Martina Bodláka, který naservíroval krásnou a přesnou přihrávku Petru Marhounovi a ten se nemýlil a v 58. minutě vstřelil vítěznou branku domácích. Hra plynula, domácí se chvílemi trápili, ztráceli zbytečně míče, nedařily se jim přihrávky na krátko, střely mířili do náruče hostujícího gólmana. Nakonec domácí svůj zápas zvládli a získali cenné tři body.

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal, Milan Balík (trenéři): MS - Od 3. kola nás trápí velký počet absencí, které nebyli způsobené jenom zraněními, pracovní povinnosti se dají omluvit, ale omluvit se nedá absence způsobená ztrátou smyslu pro povinnost vůči fanouškům, spoluhráčům a hlavně klubu, respektive organizaci TJ SOKOL SLAVONICE. MB - Zkušený tým hostů nás trápil a kousal až do konce utkání, snažil se o vyrovnání, naštěstí se mu to nepodařilo. Náš výkon byl nevyrovnaný, v určitých pasážích nesoustředěný, ospalý. V utkání nebyl nikdo, kdo by svým výkonem výrazně převyšoval ostatní, ale výkony Radka Deutschara za super hru v obraně, Petra Marhouna za vstřelené góly, Martina Bodláka a Martina Jindráka za celkový výkon musím zmínit.




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
V. Balík [-] - M. Jindrák [-] , T. Lukš [-] , M. Přibyl [-] , P. Slabý [-] , P. Marhoun [-] , M. Jahoda [-] , L. Chalupa [-] , M. Bodlák [-] , J. Anděl [-] , M. Trávníček [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
V. Krch [-] - Z. Badinka [-] , I. Tesař [-] , M. Čáp [-] , P. Horák [-] , R. Novák [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , D. Sejk [-]

ŽK: 42. M. Jindrák - 37. J. Matoušek , 71. O. Novák .
Hráči zápasu: M. Jindrák , P. Marhoun - R. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Náprava Miroslav - BROŽ Miroslav, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Tadeáš Jindra
Tip experta: výhra domácích

Domácí krom výpadku s Kunžakem potvrzují roli hlavního aspiranta na postup. Zde vidím jasnou jedničku s vyšším gólovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích