M. Lehejček 50. (vl.)
1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 14:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov vyloupil Stráž a bere zaslouženě tři body


Branky


50. M. Lehejček (vl.) - 3. J. Kubíček , 10. J. Hudec , 40. F. Procházka (p.)
18

Ve 4. kole Okresního přeboru zvítězil Strmilov nad Stráží 3:1. Hosté se dostali do vedení díky trefě Kubíčka, ani ne po čtvrt hodině hry to už bylo o dvě branky, když míč dopravil do sítě Hudec. Krátce před pauzou pak přidal třetí branku Procházka. Domácí pouze korigovali vlastním gólem Strmilova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Z posledních několika vzájemných duelů proti Stráži se Strmilovu výsledkově i gólově dařilo a to chtěli potvrdit i tentokrát a odvézt si důležité tři body z venkovního zápasu. Domácí tým vlétl do utkání velice aktivně, když první tři minuty drželi balón na kopačkách a hosté museli odvracet hned několik centrů za sebou, to se úspěšně podařilo a v zápětí hned první akcí dokázali proměnit, když se do zakončení dostal Jan Kubíček a prostřelil domácího gólmana Skipala. Pro domácí to byla jistě studená sprcha a hned o pár minut později se po pěkném a přesném pasu přes půl hřiště od Martina Lehejčka dostal míč k hostujícímu útočníkovi Janu Hudcovi, který se odpoutal od obránců a zvyšoval už na 2:0. Strmilovským se podařilo do poločasu ještě zvýšit vedení z penalty, kterou s přehledem proměnil František Procházka. Poločas tak skončil jasným vedením hostujícího týmu.

Vlastní gól, červená karta Čady a tři body pro Strmilov

Domácí tým by do hry vrátil rychlý gól po poločase a to se bohužel pro hosty stalo, když si střelu zpoza vápna srazil jeden ze strmilovských hráčů do vlastní brány, konkrétně Lehejček. To domácí nakoplo a snažili se o další kontaktní gól, otevřeli to více vzadu a v 70. minutě se z brejku dostal za domácí obranu Jan Hudec, který už by šel sám na bránu, ale ještě před vápnem to domácí obránce vyřešil ostrým faulem a rozhodčí udělil správně červenou kartu, z následného slibného přímého kopu hosté trefili pouze zeď. Konec utkání už moc zajímavých akcí nepřinesl a Strmilov si tak připsali další důležité body z venku.

Autor: Zdeněk Popelka



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
O. Skipala [-] - J. Eger [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - M. Lehejček [-] , D. Hanzal [-] , J. Dvořák [-] - F. Procházka [-] , Z. Popelka [-] , J. Kubíček [-] , M. Novák [-] - O. Nečeda [-] , J. Hudec [-] - T. Petr [-]

ŽK: 39. O. Skipala - 24. D. Hanzal , 55. J. Kubíček , 55. O. Nečeda . ČK: 69. J. Čada .
Hráči zápasu: J. Kubíček , J. Hudec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vican Miroslav - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Strmilov předvádí sympatické výkony a utkání ve stráži by měl zvládnout.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů