3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína před domácím publikem porazila Chlum


Branky


17

Fotbalisté Staré Hlíny zvítězili ve 4. kole Okresního přeboru nad Chlumem 3:1. V prvním poločase poslal domácí do vedení Benda. Ve druhé půli ještě zvýšil vedení Hrbek a Štědrý. Na jejich branky odpověděl Chlum gólem Hájka, ale na víc se hosté nezmohli a zápas skončil výhrou domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí

V rámci 4. kola okresního přeboru mužů přivítala na domácím hřišti Stará Hlína tradičního rivala z Chlumu u Třeboně. První poločas se odehrával spíše na polovině bránícího se Chlumu. Stará Hlína měla sice územní převahu, hostující brankář Krch však několikrát své spoluhráče podržel výbornými zákroky. V první půli měla Stará Hlína několik brankových příležitostí, ujala se však až ta ze 40. minuty. Po průniku Petra Dolejšího po levé straně a jeho krásné přihrávce vstřelil branku Miroslav Benda. Do konce prvního poločasu se již skóre nezměnilo, a tak svítil na ukazateli stav 1:0.

 

Domácí berou všechny body

Ve druhé půli přidali domácí hráči na obrátkách a hned čtyři minuty po zahájení druhého poločasu vstřelili další branku. Po průnikové přihrávce Mojmíra Vonky přehodil hostujícího brankáře Jan Hrbek – 2:0. Hra se i nadále, stejně jako v první půli, odehrávala převážně na polovině hostují Jiskry. Hostující hráči se ale postupně osmělovali a několikrát také ohrozili domácího brankáře Žižku. Když ale po akci Vonky a Hrbka v 71. minutě skóroval do prázdné branky Tomáš Štědrý, bylo rozhodnuto. Hostující Jiskře se podařilo v závěru utkání ještě snížit Jiřím Hájkem, to však bylo vše. Stará Hlína tak udržela domácí neporazitelnost a vyhrála 3:1.

Autor: Vladimír Hadač

 



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - D. Širhal [-] , R. Jičínský [-] - P. Dolejší [-] , M. Vonka [-] , M. Šauer [-] , J. Meškan [-] , P. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , T. Štědrý [-] , P. Kodada [-] -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
V. Krch [-] - M. Němeček [-] , T. Smetana [-] , J. Březina [-] , J. Hájek [-] , R. Novák [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-]

Hráči zápasu: D. Širhal , M. Vonka .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Stará Hlína zvítězí, Chlum má problém s nedostatkem hráčů, nedaří se jim...

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích