3:0
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 13:30

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice berou snadné tři body, Nová Včelnice nepřijela


21

Předzápasové čekání na soupeře.

21. srpen, výjimečný den z hlediska historie naší země, kdy v roce 1968 vojska Varšavské smlouvy vstoupili na území tehdejšího Československa, se mělo konat utkání mezi domácími Slavonicemi „A“ a hostujícím týmem z Nové Včelnice „B“. Na první domácí zápas sezóny bylo vše organizačně připraveno, hráči rozcvičeni, fanoušci, kteří přišli ve velkém počtu, byli nachystáni na tribuně fandit svému týmu, Harryho bufet byl naplněn nápoji a jídlem. To vše napovídalo, že si všichni udělají příjemnou sobotu a užijí si zápas se vším všudy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeř z Nové Včelnice nepřijel.

Tak jak v roce 1968 tanky rychle vjely do tehdejšího Československa, auta s hráči z Nové Včelnice nepřijížděla, čas ubíhal, v 13:15 hod. jsme se dozvěděli od vedoucího mužstva Nové Včelnice, Filipa Kupky, že se pro malý počet hráčů nedostaví k utkání Okresního přeboru ve Slavonicích. V tu chvíli zavládlo velké zklamání u hráčů, fanoušků, kteří se těšili na zápas, a hlavně u provozovatele bufetu Harryho, který nakoupil zboží a nemohl ho prodat.

Slavonice si kopli fotbálek mezi sebou.

V minulém utkání se postavila do branky ikona slavonického fotbalu Vojta Balík, pro domácí utkání jsme přichystali další překvapení, jako gólman byl připraven David Bártů, další z ikon slavonického fotbalu. Nezbývalo nic jiného než využít situace, zahrát si fotbálek mezi sebou, 8 na 8, zaběhat si, zlepšit si náladu, udělat si žízeň a myslím, že se to povedlo. Je velká škoda, že jsme nemohli k utkání nastoupit, soupeř z Nové Včelnice nás mohl kontaktovat a utkání by jsme přeložili na neděli, obzvláště když věděli dostatečně dopředu, že se utkání béčka kryje s utkáním áčka, které hrálo od 16:00 ve Veselí nad Lužnicí. Pro Slavonice jednoduché tři body, ale týden bez fotbalu nám spíše uškodí, protože my potřebujeme hlavně hrát. Děkuji všem, co přišli na utkání, pořadatelé, fanoušci hráči a 29. 8. 2021 v 14:30 se uvidíme na utkání Okresní soutěže mezi Slavonice „B“ a Dačice „B“.

Autor: Martin Skoumal, trenér

 

 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Martin Zvára
Tip experta: výhra domácích

Slavonice jsou dle mého názoru největším favoritem soutěže. A pokud nebude za Včelnici více pendlerů z áčka, měla by to být jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích