2:1p.
(1:1)
31. J. Haláček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Dvořiště získalo po penaltách s Kájovem bod navíc


Branky


27. V. Kotlár - 31. J. Haláček (p.)
6

Do Horního Dvořiště přijel k dalšímu zápasu Kájov. Utkání bylo spíše soubojové než fotbalové, ale divákům nabídlo po remíze v základní době nášup v podobě penaltového rozstřelu. V něm byli úspěšnější domácí a získali tak jeden bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině daly oba týmy po gólu

K utkání jedenáctého kola přijel na půdu Horního Dvořiště tým Sokola Kájov. Hrací plocha nebyla v úplně nejlepší kondici, a tak bylo utkání nabízelo spíše než pohledné fotbalové momenty spoustu střetů a osobních soubojů. První poločas ale i přesto nabídnul dvě branky.

 

Nejprve se ve 27. minutě radovali domácí, kteří dokázali využít zaváhání Kájovských. Hostující kapitán Jiří Němec totiž poslal špatnou malou domů, k míči se dostal Vasil Kotlár, dokázal obejít gólmana a do prázdné branky otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Na odpověď hostů se ale nemuselo čekat nikterak dlouho. Již po čtyřech minutách byl totiž v domácím vápně faulován Andrij Didkivský a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Josef Haláček, který nezaváhal a překonal domácího brankáře, čímž srovnal skóre na 1:1.

 

Další góly už v prvním poločase k vidění nebyly a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas branku nepřinesl

Druhý poločas se odehrával spíše ve snaze hostů s výsledkem něco udělat. Kájovští byli lepším mužstvem a vypracovávali si i střelecké příležitosti. Jenže ty skončily buď mimo branku, anebo si s nimi poradil domácí brankář Jan Růžička. Postupně neproměnili například Jiří Čermák, Luigi Kolaj anebo i Andrij Didkivský.

 

Domácí tým si žádné zaznamenáníhodné příležitosti ani nevypracoval. Diváci tedy neviděli ve druhé půli žádný gól ze hry. Ale jelikož skóre bylo stále nerozhodné 1:1, přišly na řadu po devadesáti minutách pokutové kopy.

V penaltách byli přesnější domácí

Penalty nabídly souboj o bonusový bod do tabulky. Rozstřel nabídl pět sérií, kdy na domácí straně se prosadili čtyři vybraní exekutoři, pouze Jakub Laně branku přestřelil. Mrzet ho to ale nemuselo, jelikož na hostující straně zklamali hned dva hráči. Své pokusy neproměnili Luigi Kolaj a Vladislav Žitavý.

 

Po vítězství v rozstřelu v poměru 4:3 tak bere bonusový bod do tabulky domácí Horní Dvořiště, naopak Kájov se musí spokojit pouze s jedním bodem za remízu.



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Růžička [-] - M. Slanina [-] , M. Rubeš [-] , M. Hajdák [-] , F. Sulzer [-] - L. Plosz [-] , V. Zajíc [-] , V. Kotlár [-] , J. Laně [-] - F. Lašák [-] , P. Hošek [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - V. Žilavý [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Němec [-] - J. Čermák [-] , P. Doubek [-] , A. Didkivský [-] , J. Sukdolák [-] - F. Hrdina [-] , D. Čábela [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 42. F. Sulzer , 55. J. Laně , 58. L. Plosz , 90. P. Hošek - 51. F. Hrdina .
Hráči zápasu: J. Růžička - J. Haláček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - NOVÁK Juraj (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:58

Tip: výhra hostů