2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno nad Vltavou doma nestačilo na Kájov


Branky


53. K. Krauskopf , 76. V. Březina - 39. J. Peťule (p.) , 50. D. Čábela (p.) , 68. O. Maršál , 87. A. Didkivský
7

Na půdu Lipna nad Vltavou přijel v devátém kole Kájov. Oba týmy na tom byly před utkáním velice podobně a dal se tak čekat vyrovnaný průběh zápasu. Více branek nakonec vstřelili hosté, a tak se mohou radovat ze třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se do vedení dostali hosté

V utkání dvou devítibodových mužstev ze středu na tabulky přivítalo Lipno nad Vltavou hosty z Kájova. V úvodu měl dva samostatné nájezdy lipenský Krauskopf, ale brankář hostů Galko jeho pokusy kryl.

 

Obrovskou šanci měl na druhé straně kájovský Čabela, ale brankář Šesták je střelu vyrazil.

 

Když už se blížil konec prvního poločasu a mohlo se zdát, že žádná branka nepadne, dostali hosté ve 39. minutě možnost zahrávat pokutový kop po faulu na Maršála. K míči se postavil Jan Peťule a proměnil ji na poločasových 0:1.

Druhá polovina nabídla více branek

Ve druhém poločase přišly další branky. A nejprve Kájovští dokázali svůj náskok zdvojnásovbit. Trestný kop Žilavého se dostal až k Peťulemu, který byl v souboji s domácím brankářem zalehnut a kopala se další penalta. David Čabela umístěnou ranou k tyči zvýšil na 0:2.

 

Za malou chvilku to ale bylo zase jen o jeden gól. Výhodu trestného kopu tentokrát dostalo domácí Lipno. Míč si v 53. minutě těsně před vápnem připravil Karel Krauskopf a napálil ho bombou přesně pod břevno - 1:2.

 

Po čtvrthodině ale Kájov znovu odskočil do dvougólového náskoku. Nejprve Kolajova střela mířila do břevna. Poté v 68. minutě se na půlce dostal k míči Ondřej Maršál a utekl všem obráncům a tvrdou ranou k tyči zvýšil na 1:3.

 

Nyní si slovo opět vzalo domácí Lipno. V 76. minutě vyslal chytrou střelu z dálky Vlastimil Březina ta k překvapení všech zapadla přímo do šibenice kájovské branky - 2:3.

 

Domácí se snažili o vyrovnání, ale toho se nedočkali. Naopak ještě čtvrtý gól přidali hosté. Trestný kop Žilavého našel na zadní tyči hlavu Čabely, který ho dal před branku a Andrej Didkivski špičkou kopačky dal na konečných 2:4.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
J. Šesták [-] - J. Kohout [-] , J. Rohlík [-] , P. Sládek [-] , L. Fenc [-] , P. Březina [-] , M. Buczek [-] , K. Krauskopf [-] , T. Račák [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Němec [-] , V. Žilavý [-] - A. Didkivský [-] , J. Sukdolák [-] , Š. Novotný [-] , P. Doubek [-] - D. Čábela [-] , O. Maršál [-] , J. Peťule [-] , L. Kolaj [-]

ŽK: 47. J. Šesták - 59. D. Čábela , 61. O. Maršál .
Hráči zápasu: K. Krauskopf - D. Čábela .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: LACH Jan - KRÁTKÝ Marcel (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích